Σειρά Penguin: Μήπως ο Colin Farrell θυμίζει πολύ τον Scarface;

Το σύμπαν του Batman μπαίνει για τα καλά στο HBO, με άλλη μια σειρά. Αυτή τη φορά για χάρη ενός supervillain.

Καινούρια πράγματα έρχονται σύντομα στην πλατφόρμα του HBO κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι ακριβώς θα είναι αυτό το νέο πράγμα μέσα στο σύμπαν του Batman.

Δύο σειρές τελικά θα ακολουθήσουν μετά την προβολή του The Batman σε σκηνοθεσία Matt Reeves και θα επεκτείνουν το σύμπαν του νέου Σκοτεινού Ιππότη του Robert Pattinson.

 

 

Εμείς απλά δεν μπορούμε να μην χαρούμε στο μέγιστο μιας και το HBO θα μας χαρίσει μερικές ακόμη ευκαιρίες να απολαύσουμε τον γνωστό κόμικ ήρωα.

Η προσέγγιση της σειράς στον χαρακτήρα και το ύφος της λέγεται ότι θα μοιάζει αρκετά στον "Σημαδεμένο" (Scarface) του Al Pacino, καθώς θα δούμε τον Oswald Cobblepot και την άνοδό του στον εγκληματικό κόσμο της Gotham.

 

 
 

Μετά τη σειρά εντός του Α.Τ. της Gotham μαθαίνουμε από το Deadline, πως ψήνεται ήδη μια δεύτερη σειρά για το HBO Max με πρωταγωνιστή τον Penguin του Colin Farrell, ο οποίος θα τον υποδυθεί ξανά.

 

 
 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο για αυτό να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει επέλθει κάποια συμφωνία, αλλά η Warner Bros. έχει προσεγγίσει τον ηθοποιό για τις διαπραγματεύσεις. Ελπίζουμε φυσικά να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να απολαύσουμε άλλο ένα spinoff του Batman.

Μέχρι στιγμής το μοναδικό όνομα -πέραν των παραγωγών Matt Reeves και Dylan Clark- που συμμετέχει είναι η Lauren LeFranc (Agents of SHIELD), η οποία θα αναλάβει ως showrunner και σεναριογράφος.

Δες εδώ σκηνές από τα γυρίσματα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved