Αυτή η εταιρεία θέλει να σε πληρώνει για να βλέπεις ταινίες τρόμου

Ένας νέος δρόμος ανοίγεται για όλους τους φίλους μας που μας πρήζουν να βλέπουμε horror.

Δεν ξέρουμε πόσο καλά ή όχι τα πας με τις ταινίες τρόμου. Οι μισοί συντάκτες εδώ τις βλέπουν απολαυστικά και οι άλλοι μισοί κλείνουμε μάτια, πεταγόμαστε και γενικά κοιμόμαστε με το φως ανοιχτό. Θέλει κότσια να μπορέσεις να δεις μία καλή ατμοσφαιρική ταινία τρόμου και ακόμα μεγαλύτερα το να στείλεις το βιογραφικό σου για μία αρκετά περίεργη θέση που ονομάζεται «Horror Movie Heart Rate Analyst».

Σε πείσαμε;

 

 

Αν πάλι ο τίτλος δεν σε ιντριγκάρει από μόνος του, να σου εξηγήσουμε πως πρόκειται για μία κορυφαία επαγγελματική ευκαιρία για κάθε φαν των horror movies, μιας και η εταιρεία FinanceBuzz ψάχνει άνθρωπο να δει 13 ταινίες τρόμου μέσα σε 10 μέρες και να του δώσει 1,300 δολάρια. Καθόλου άσχημα έτσι; Ποιο είναι όμως το catch στην όλη υπόθεση;

Τις ταινίες θα τις βλέπεις φορώντας ένα Fitbit που θα παρακολουθεί τις αλλαγές στους ρυθμούς της καρδιάς σου για κάθε φορά που τρομάζεις, αλλά η αποστολή σου είναι πιο ειδική από ότι θα περίμενες. Ουσιαστικά καλείσαι να ανακαλύψεις αν οι low budget ταινίες έχουν την ίδια απήχηση στο κοινό και αν μπορούν να τρομάξουν το ίδιο εύκολα όπως μία καλοστημένη και ακριβή σε εφέ και κόστη ταινία. Μάλιστα έχουν ήδη μία πρώτη λίστα έτοιμη για όσους θέλουν να μπουν στη διαδικασία να πειστούν.

  1. Saw
  2. Amityville Horror
  3. A Quiet Place
  4. A Quiet Place Part 2
  5. Candyman
  6. Insidious
  7. The Blair Witch Project
  8. Sinister
  9. Get Out
  10. The Purge
  11. Halloween (2018)
  12. Paranormal Activity
  13. Annabelle

Και τώρα τα άσχημα νέα. Για να μπορέσεις να κάνεις apply πρέπει να μένεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά ποιος ξέρει, αν είσαι τόσο μεγάλος σινεφίλ που δεν θες να τα παρατήσεις, κάνε τους τουλάχιστον πρόταση να κάνεις την όλη μπίζνα σε συνεννόηση από το Skype.

Καλό τρόμο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved