Ο Jeremy Renner επιστρέφει στο MCU με δικιά του σειρά. Μαζί του και η Hailee Steinfeld.

Είναι από τους λίγους Avengers που δεν έχει υπερδυνάμεις, παρόλα αυτά είναι από εκείνους που πολύ θα θέλαμε να δούμε σε stand alone movie. Τελικώς η ευχή μας θα πραγματοποιηθεί κατά το ήμισυ, καθώς ο Jeremy Renner θα επιστρέψει στο MCU, ωστόσο όχι για ταινία αλλά για δικιά του σειρά. Σχεδόν δηλαδή, καθώς δεν θα είναι ο μόνος πρωταγωνιστής. Θα έχει και παρέα.

 

 

Η Hailee Steinfeld δεν είναι πια το κοριτσάκι που έβλεπες στο True Gritt αλλά μια γυναικάρα που θαυμάζει όλο το Hollywood. Και μετά το Bumblebee θα παραμείνει σε blockbuster κατάσταση καθώς θα πάρει μέρος ως Kate Bishop. Ή αλλιώς η διάδοχος του Hawkeye.

Clint Barton και Kate Bishop εκτός από τον Hawkeye έχουν και ένα άλλο μεγάλο κοινό, το οποίο είναι η περσόνα του τιμωρού Ronin -του δολοφόνου που ήταν ο Barton μέχρι να τον επιστρατεύσουν οι Avengers στο Endgame. Δυστυχώς ο Ronin έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς και τα μπλεξίματα των δύο κεντρικών προσώπων είναι πολλά.

Μέσα σε αυτούς, ο Barton πρέπει να αντιμετωπίσει και την οργή της Yelena Belova (Florence Pugh), αδερφή της Natasha Romanoff ή αλλιώς νέα Black Widow η οποία θεωρεί ότι ο αυθεντικός Hawkeye είναι ο δολοφόνος της αδερφής της, σύμφωνα με όσα της είπε η Valentina Allegra de Fontaine.

 

 

Το αν θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, κανείς δεν το ξέρει. Θα το μάθουμε μάλλον όταν βγει η σειρά στις 24 Νοεμβρίου στην πλατφόρμα του Disney+.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved