Η επόμενη ταινία του Christopher Nolan θα έχει και πάλι θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Μετά το διάλειμμα με το μέτριας επιτυχίας Tenet, γυρίζει στη δοκιμασμένη συνταγή του Dunkirk.

Μια ακόμα σχετικά άγνωστη ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πρόκειται να εξερευνήσει ο Christopher Nolan, αυτή τη φορά όμως όχι τόσο «πολεμική» όσο στο Dunkirk. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, θα μείνει πιστός στη οπτική του στην ανάδειξη των αντιηρώων του πολέμου κι έτσι θα μάθουμε την ιστορία του J. Robert Oppenheimer, του Αμερικανού θεωρητικού φυσικού που είχε ηγετική θέση στο Project Manhattan και τη δημιουργία της πρώτης ατομικής βόμβας. 

 

 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις για το πώς θα προσεγγίσει την προσωπικότητα του πατέρα της ατομικής βόμβας, αν και για το cast έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν κάποιες φήμες. Η πρώτη αφορά την επιστράτευση του Cillian Murphy με τον οποίο έχουν μακρά επαγγελματική και προσωπική σχέση από την εποχή του Dark Knight. 

 

 

Η άλλη φήμη αφορά τον Jim Carrey με τον οποίο ήθελε να κάνει ο Nolan τη δική του εκδοχή του Aviator. Τελικά εκείνο το σενάριο ναυάγησε και αποζημιωθήκαμε με την το δίδυμο Scorsese-DiCaprio.

Στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να φιξαριστεί το cast και να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το σενάριο της ταινίας, κυρίως για το ποιος θα υποδυθεί τον J. Robert Oppenheimer. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved