Jackass: Ο Steve-O αποκαλύπτει τρία τόσο ακραία stunts που κόπηκαν

Τελικά φαίνεται πως υπήρχε ένα όριο καφρίλας για τους παραγωγούς της πιο παλαβής παρέας.

Σε πρόσφατο επεισόδιο του Yes We Feast, ο 47χρονος (νιώθεις μεγάλος τώρα, ε;) Steve-Ο μαζί με τον Wee-Man αποκάλυψαν πώς δεν κατάφεραν να μπουν στο show όλα όσα θα ήθελαν οι ίδιοι. Και πραγματικά είναι να απορεί κανείς με το τι μπορεί να έχει μια σκηνή για να κοπεί από τη στιγμή που κατάφερε να περάσει το “poo cocktail extreme”.

Στην υποθετική ερώτηση του παρουσιαστή για το αν υπήρξε κάποια σκηνή που κρίθηκε υπερβολικά τολμηρή και επικίνδυνη, ο Steve-O είχε ολόκληρη λίστα έτοιμη. 

 

 

Πρώτο σκηνικό που του ήρθε στο μυαλό ήταν το “Box Down Stairs” και λίγο-πολύ ήταν αυτό που λέει ο τίτλος. Απλά έχωσαν τον Johnny Knoxville σε ένα κιβώτιο, αφού τον είχαν τυλίξει πρώτα με μαξιλάρια. Η συνέχεια αναμενόμενη, απλά πέταξαν στο κιβώτιο από μια τεράστια τσιμεντένια σκάλα με τον Knoxville να μετράει ένα-ένα τα σκαλοπάτια στο μακρύ ταξίδι της πτώσης του.

 

 

Ο Knoxville είναι πρωταγωνιστής και στη δεύτερη σκηνή, η οποία ήταν πραγματικά ακραία και καλά έκαναν και την έκοψαν, απλά αυτοπυροβολήθηκε με ένα 38άρι Smith & Wesson, το κλασικό περίστροφο που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί αστυνομικοί. Για το stunt αυτό ο Knoxville φόρεσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και μέχρι και ο τύπος που τράβηξε το βίντεο είχε υπογράψει δήλωση μη ευθύνης στην περίπτωση που πήγαινε κάτι στραβά. Ο ορισμός του “Don’t try this at home”.

Για όσους πιστεύουν ακόμα ότι ο Johnny Knoxville απλά πρίζωνε τους άλλους να κάνουν τα χειρότερα και πιο επικίνδυνα stunts, είναι η ώρα να μάθουν ότι είναι ένας ηγέτης πραγματικά παλιάς κοπής που ριχνόταν πρώτος στη μάχη αναλαμβάνοντας το κόστος και την ευθύνη. 

 

 

Στο τρίτο κομμένο stunt που ανέφερε ο Steve-O, πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Knoxville και αυτή τη φορά απλά στεκόταν στη μέση του δρόμου και περίμενε να τον χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο τον χτύπησε, τον πέταξε ψηλά, στη συνέχεια έσπασε το παρμπρίζ με το σώμα του και συνέχισε να μετράει με το σώμα του την οροφή του αυτοκινήτου μέχρι που έπεσε πίσω από το αυτοκίνητο. Στην πολύ απλή ερώτηση των υπολοίπων για τον σχεδιασμό και την προστασία που είχε για να γυρίσει αυτή τη σκηνή, ο αφοπλιστικός Knoxville τους είπε πως απλά φόρεσε ένα δεύτερο τζιν παντελόνι πάνω από αυτό που φόραγε για προστασία από την τριβή. Καθόλου περίεργο που κόπηκε και αυτή η σκηνή με τόσο ελλιπή μέτρα προστασίας. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved