MTV: Τα βραβεία στον καβγά Conor McGregor και Machine Gun Kelly

Οξύθυμος μεν ο Ιρλανδός, αλλά και ο Machine Gun δεν σκέφτεται πριν μιλήσει.

Παραλίγο να έχουμε θύματα στα βραβεία του MTV, μόνο και μόνο γιατί δύο διάσημοι αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί. Καμιά φορά οι αντιπαλότητες φαίνονται ξεκάθαρα…

Η άρνηση του Machine Gun Kelly να χαιρετήσει ή να φωτογραφηθεί με τον Conor McGregor, προκάλεσε την έκρηξή του. Και ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε.

 

 

Υπό κανονικές συνθήκες, τα βραβεία του MTV αποτελούν μία γιορτή της μουσικής... Ωστόσο στην εφετινή διοργάνωση, ο Conor McGregor και ο Machine Gun Kelly είχαν διαφορετική άποψη. Δεν γινόταν να μην τσακωθούν, και μάλιστα σε ένα τόσο διάσημο event.

 

 
 

Οι δυο τους τσακώθηκαν στο κόκκινο χαλί του event, με την κατάσταση να είναι έτοιμη να ξεφύγει τελείως, καθώς ο διάσημος MMAer όπως ακούστηκε από τρίτους, επιχείρησε να τον χτυπήσει. Ίσως ο Conor να έχασε λίγο την υπομονή του εκεί αλλά πάλι καλά κρατήθηκε και δεν έκανε φέτες τον αδύναμο ράπερ Machine Gun Kelly.

 

 

Τι να κάνεις όμως που ο Machine Gun Kelly δεν ήθελε με τίποτα να φωτογραφηθεί με τον διάσημο αθλητή Conor κι έτσι έγινε ο καβγάς στη μέση του κόκκινου χαλιού.

Ο Conor McGregor πλησίασε τον τραγουδιστή, προκειμένου είτε να τον χαιρετήσει, είτε να βγάλει φωτογραφία μαζί του. Αλλά τελικά ο ράπερ αρνήθηκε να το κάνει κι έτσι ο Conor παρεξήγησε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved