Μπορώ να πίνω στιγμιαίο καφέ ενώ είμαι σε δίαιτα;

Μία καλή απορία μόλις λύθηκε.

Ας διαλευκάνουμε όλους τους μύθους γύρω από τον καφέ. Είναι αλήθεια πως δεν πρέπει να πίνουμε στιγμιαίο καφέ όταν κάνουμε δίαιτα; Και ποιος το λέει αυτό; Μήπως είναι απλά μία φήμη;

Τελικά, έχει θερμίδες; Είμαστε σίγουροι πως ο στιγμιαίος καφές δεν κάνει να καταναλώνεται όταν είμαστε σε δίαιτα; Είναι σωστό αυτό; Τελικά, τι «τρέχει» με τον καφέ; Πόσες θερμίδες έχει; Μπορώ να τον καταναλώνω ενώ κάνω δίαιτα; Είναι μερικές από τις απορίες που έχουμε καθημερινά.

 

 

Ο κλασικός καφές, όπως  ο στιγμιαίος καφές, είτε με τη μορφή ζεστού (νες) είτε κρύου ροφήματος (φραπέ), έχει μηδενική θερμιδική αξία και περιεκτικότητα σε λιπαρά. Αυτό είναι γεγονός αποδεδειγμένο.

 

 
 

Με την προσθήκη κρέμας, σαντιγί, ζάχαρης, σιροπιού, ζαχαρούχου γάλακτος εκτοξεύονται οι θερμίδες του καφέ. Μόνο τότε δεν πρέπει να πίνουμε καφέ. Σκέτος καφές είναι μια χαρά.

Μπορώ να καταναλώσω στιγμιαίο καφέ, ενώ κάνω δίαιτα; Εδώ είναι λοιπόν η απορία. Οι διατροφικοί μύθοι γύρω από τον καφέ, την επίδραση του στον μεταβολισμό και κατ’ επέκταση στο σωματικό μας βάρος έχουν προκαλέσει σημαντική σύγχυση.

 

 
 

Ο στιγμιαίος καφές έχει πολλαπλά οφέλη για τη σωματική και την πνευματική υγεία, καθώς επίσης μπορεί να συμβάλλει στο αδυνάτισμα.

Δες εδώ τι ακριβώς πρέπει να κάνεις αν πίνεις καφέ και είσαι σε δίαιτα:4 SHARES