Πού πήγαν άραγε οι φημισμένοι κοιλιακοί του Vin Diesel;

Μάλλον ο σκληρός του Fast & Furious χαλάρωσε λίγο παραπάνω από το επιτρεπτό.

Τι παθαίνει κανείς όταν έρχεται το καλοκαίρι και χαλαρώνει υπερβολικά ε; Το ίδιο πράγμα έπαθε και ο διάσημος Vin Diesel. Ο φακός τον πέτυχε σε ένα μεγάλο γιοτ να απολαμβάνει μοναχικές στιγμές.

Αγουροξυπνημένο και χωρίς να φορά την μπλούζα του, τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, την ίδια στιγμή όμως ανακαλύψαμε πως ίσως να το έχει ρίξει λίγο παραπάνω στο φαγητό. Στο παρακάτω άλμπουμ σου θυμίζουμε πώς ήταν την προηγούμενη φορά που κυκλοφόρησε με την κοιλίτσα του μπροστά στον φακό.

 

 

Ο κινηματογραφικός σκληρός τύπος, από τις ταινίες «Fast and The Furious», Vin Diesel, εντυπωσιάζει σε κάθε του εμφάνιση, με το καλογυμνασμένο κορμί του και τους κοιλιακούς του. Τώρα όμως κάτι δεν πάει καλά έτσι;

 

 
 

Τους τελευταίους μήνες, ο «σκληρός» του Χόλιγουντ, φαίνεται ότι αφέθηκε λίγο παραπάνω με το φαγητό, ίσως να έκανε και ένα διάλειμμα από την εντατική γυμναστική και απέκτησε κοιλίτσα. Ή μάλλον καλύτερα όχι απλά κοιλίτσα...

 

 
 

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε – χωρίς να φορά την μπλούζα του- κάπου στο Πόρτοφίνο της Ιταλίας. Οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί του, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, έχουν αντικατασταθεί από ένα μικρό «σωσίβιο» που έχει σχηματιστεί γύρω από την κοιλιά του.

Ο Vin Diesel, φαίνεται ότι πρέπει να προσπαθήσει ξανά για να επανακτήσει την φόρμα του. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved