Ταϊλάνδη: Πώς να χαθείς για 4 μέρες μέσα στη ζούγκλα μετά από 5 μπίρες

Κι όμως ένας 75χρονος το κατάφερε.

Όταν ο Ολλανδός τουρίστας Franciscus Johannes van Rossum καβάλησε το σκουτεράκι του μετά που ήπιε 5 μπίρες σε τοπικό μπαρ στην περιοχή Phetchaburi, πρέπει μάλλον να εστριψε σε κάποια λάθος στροφή γιατί το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό: κατάφερε να χαθεί μέσα στη ζούγκλα για 4 ολόκληρες μέρες.

 

 

Πραγματικά πρέπει να έχεις τρομερό ταλέντο για να πάθεις κάτι τέτοιο έτσι; Κι όμως ο Ολλανδός τα κατάφερε και με το παραπάνω τελικά. Η γυναίκα του μόλις πήρε χαμπάρι πως ο άντρας της δεν επέστρεψε ποτέ από το μπαρ που τα έπινε, φυσικά ανησύχησε αλλά δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

 

 
 

Πήγε πίσω στο μπαρ και ο ιδιοκτήτης της επιβεβαίωσε πως ο άντρας της είχε φύγει την προηγούμενη νύχτα από το μαγαζί του με το σκουτεράκι του. τότε αυτή άρχισε να ανησυχεί στα σοβαρά.

Την ίδια στιγμή ο Ολλανδός τουρίστας είχε τηλεφωνήσει δύο φορές στη γυναίκα του και της άφηνε μηνύματα στον τηλεφωνητή πως μάλλον είχε χαθεί στην ζούγκλα Khong Ta Bang και επιπλέον είχε χτυπήσει καταιγίδα η οποία τον είχε κολλήσει εκεί.

 

 
 

Τελικά η γυναίκα του ειδοποίησε τις αρχές και κατάφεραν να τον βρουν μετά από 4 μέρες, μετά που οι ντόπιοι εντόπισαν το σκουτεράκι του παρατημένο στην άκρη ενός δρόμου.

Κοίτα να δεις τι μπορεί να πάθει κανείς από 5 μπίρες.

Δες εδώ πως μοιάζει ο Franciscus Johannes van Rossum και πως έγινε η διάσωση του:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved