Έφτασε το πρώτο teaser και αυτό μισό. Την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου και 16:00 ώρα Ελλάδος το ολόκληρο.

Δεν ξέρουμε τι κόλπο είναι αυτό που έχουν σκαρφιστεί στη Warner Bros. με το νέο Matrix, το μόνο βέβαιο είναι ότι έχουν καταφέρει να παίξουν αρκετά με την υπομονή και τα νεύρα μας. Ταυτόχρονα όμως τους δίνουμε credit, καθώς κρατώντας τα χαρτιά τους κλειστά όσον αφορά τη συνέχεια της ιστορίας, έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο hype γύρω από αυτό.

Τις προάλλες μάθαμε τι θα δούμε στο τρέιλερ αλλά ποτέ δεν το είδαμε.

 

Όπως είναι γνωστό το τέταρτο κεφάλαιο του Matrix που θα σημάνει την επιστροφή του Neo (Keanu Reeves) στο στερέωμα και τις ζωές μας, έχει πλέον όνομα και λέγεται Resurrections ωστόσο ακόμα ολόκληρο το πρώτο τρέιλερ το έχουν απολαύσει όσοι κοινοί θνητοί βρέθηκαν στην CinemaCon.

Για την ώρα ας βολευτούμε με το teaser που κυκλοφόρησε εδώ και λίγες ώρες και φέρνει ξανά τον Neo στις ζωές μας αλλά και την πρώτη εμφάνιση του Neil Patrick Harris και του Yahya Abdul Mateen II.

 

 

Όπως γνωρίζουμε το Matrix 4 (πλέον The Matrix: Resurrections) θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο σε κινηματογραφικές αίθουσες και τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΗΒΟ Max και θα είναι σκηνοθεσίας της Lana Wachowski, ενώ στο cast θα βρίσκονται πέραν των Keanu Reeves και Carrie-Ann Moss, και οι Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian, Daniel Bernhardt ως Agent Johnson, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Caldwell, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Ellen Hoffman, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Christina Ricci, και Brian J. Smith..

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved