Ένας πολύ δύσκολος Σεπτέμβρης μας έρχεται σύμφωνα χρονοταξιδιώτη από το 2714

Εκτός από απίστευτη κίνηση στην Κηφισίας, παίζει να έρθουν (πάλι)  εξωγήινοι, ένας χιμπατζής που μιλάει και η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει με το Tik Tok και τους χρονοταξιδιώτες, αλλά έχει αρχίσει να παρατηρείται συνωστισμός από δαύτους στο social media της νεολαίας και των θείων που θέλει να κάτσει μαζί τους. Τελευταία προσθήκη ο Aery Yormany, κατά κόσμον aesthetictimewarper, o οποίος μπορεί να έχει γίνει viral με τις εμπειρίες του από μέλλον, ωστόσο δεν είναι πολύ χαρούμενος με όσους τον κοροϊδεύουν και όχι μέχρι το 2714 δεν πιστεύουν ότι έχει φτάσει, αλλά ούτε μέχρι το mini market στη γωνία για να πάρει δρακουλίνια.

 

 

Για να τους αποστομώσει προχώρησε σε μια σειρά από βραχυπρόθεσμες προβλέψεις για τον τρέχοντα μήνα. Μόνο έτσι θα ρίξει και πάλι τα αυθάδη τρολ στις σκοτεινές τους τρύπες και θα συνεχίσει το θεάρεστο έργο του που δεν είναι άλλο από την άοκνη παροχή ζωτικών προβλέψεων για το μέλλον της ανθρωπότητας. 

Οι προβλέψεις του έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια κι από Vacheron Constantin Overseas Tourbillon και προβλέπουν τα εξής:

Στις 9 του μήνα θα μας επισκεφτούν κάτι εξωγήινοι και θα πάρουν σαν σουβενίρ 4000 ειδικευμένους εργάτες για τον πλανήτη Proxima B. Δεν ξέρουμε τον λόγο που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη για εκτακτο εργατικό δυναμικό, αλλά πιθανολογούμε πως κέρδισαν τη διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων ή Μουντιάλ. 

Στις 14 του μήνα η Νότια Καρολίνα θα πληγεί από τον μεγαλύτερο τυφώνα στην ιστορία του πλανήτη. Τόσο μεγάλο που θα είναι πρώτος τυφώνας κατηγορίας 6 και αν κρίνουμε από το τι συμβαίνει στις ακτές των ΗΠΑ από μικρότερης έντασης τυφώνες, αποχαιρέτα την Νότια Καρολίνα που χάνεις.

 

 

Λίγο πριν μας αφήσει ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου κι εκεί που θα κατεβάζουμε τα χειμερινά, στις 26 του μήνα θα μας διακόψει ένας χιμπατζής που θα έχει κάτι να πει. Στην κυριολεξία θα είναι ένας χιμπατζής που θα έχει υποστεί κάποια μετάλλαξη στις φωνητικές χορδές και θα αποκτήσει την ικανότητα της ομιλίας. Αν μιλάει καλά αγγλικά με αμερικάνικη προφορά θα τον θέλαμε για να συνεννοείται με το Siri γιατί έχουμε ακόμα κάποια θέματα με τη βαριά βαλκάνια προφορά μας.

 

 

Οι προβλέψεις του Aery παρά την ακρίβειά τους δεν είναι και πολύ πετυχημένες και όσα είχε προβλέψει το προηγούμενο διάστημα. Εκείνοι οι μετεωρίτες που ερχόντουσαν στις 11 Αυγούστου ακόμα έρχονται. ‘Οπως ήταν απολύτως λογικό, η κοινότητα των σχολιαστών δεν του συμπεριφέρθηκε και πολύ κόσμια. 

Εμείς επειδή έχουμε καλές προθέσεις θα περιμένουμε μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου και θα του δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία και μετά θα τον κοροϊδέψουμε. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved