To νέο Texas Chainsaw Massacre έρχεται μέσω streaming στις οθόνες μας

Το Netflix χτύπησε ξανά και μας φέρνει μία ιστορική σειρά ταινιών.

Ποιος δεν έχει δει έστω και μία φορά αυτό το αριστουργηματικό horror που έβαλε τις βάσεις για ένα ολόκληρο είδος; Κι όμως η νέα ταινία της σειράς έχει ήδη γυριστεί και περιμένει να κυκλοφορήσει. Φυσικά το άρπαξε ο streaming κολοσσός του Netflix.

 

 

Σε μια αναπάντεχη κίνηση το Netflix απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα διανομής του νέου reboot/ sequel του "Texas Chainsaw Massacre", το οποίο είχε γυριστεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο στη Βουλγαρία από τη Legendary Pictures. Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και μια αφίσα για αυτό πέρυσι.

 

 
 

Αυτό για τους φανς των ταινιών αυτών είναι τρομερά νέα. Επιτέλους θα δουν την νέα ταινία με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Έτσι το Netflix υπόσχεται τουλάχιστον μια ακόμη δυνατή βραδιά τρόμου στους συνδρομητές του καθώς θα προβάλλει σε όλον τον κόσμο το "The Texas Chainsaw Massacre" -όπως πολύ ευφάνταστα- θα ονομάζεται το πνευματικό sequel της ταινίας του 1974, χωρίς να χρειαστείτε να κουνηθείτε από τον καναπέ σας και να πάτε σε κάποια σκοτεινή αίθουσα.

 

 
 

Αυτό δεν ακούγεται και πολύ άσχημο έτσι δεν είναι; Ποιος δεν θέλει να βλέπει καινούριο σινεμά από την πολυθρόνα του ή το κρεβάτι του; Και μάλιστα ταινιών που έχουν μείνει στην ιστορία και πρόκειται να γράψουν κι άλλη.

Δες εδώ σκηνές από το κλασικό αριστούργημα τρόμου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved