O Tony Hawk έχει αφήσει στην κυριολεξία το αίμα του στo skateboard

Κάθε limited edition σανίδα που πουλάει περιέχει και λίγο από το αίμα του.

Όχι δεν είναι ένα τρελό σενάριο από κάποια ταινία τρόμου ή επιστημονικής φαντασίας. Είναι η πραγματικότητα, κι αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον. Μάλλον δεν έχεις ξανακούσει κάτι τέτοιο ποτέ σου.

 

 

 

Είναι το νέο σύστημα του διάσημου skater Tony Hawk, ο οποίος αποφάσισε να βάζει λίγο από το αίμα του στις σανίδες που πουλάει. Σχεδόν σαν να πούλησε την ψυχή του στο διάβολο μοιάζει. Αλλά φυσικά δεν είναι τόσο απλό...ο τύπος είχε μία τρομερή ιδέα.

 

 

Σε όλη του την καριέρα ο Tony Hawk έχει γεμίσει με αίμα πολλά πάρκα και πολλές πίστες skateboarding. Τώρα το κάνει με δική του πρωτοβουλία και η κάθε σανίδα θα είναι τρομερά συλλεκτική.

 

 
 

Η περιορισμένης διαθεσιμότητας σανίδες θα κυκλοφορήσουν στον πολύ μικρό αριθμό των 100. Η συνεργασία του με την διάσημη εταιρία που φτιάχνει skateboards, Liquid Death Mountain Water, έφερε στο φως της δημοσιότητας το τρελό αυτό πρότζεκτ.

Σε κάθε σανίδα μιξάρεται το αίμα του Tony Hawk με την μπογιά. Ο Tony Hawk δώρισε εκατό φιαλίδια με το αίμα του για αυτόν το σκοπό.

 

 
 

Δεν το λες και κάτι συνηθισμένο; Σίγουρα οι τρελαμένοι skaters θα τρέξουν να προλάβουν μία τέτοια σανίδα.

Ο ίδιος λέει, αστειευόμενος, πως δεν διάβασε καλά το συμβόλαιο με την εταιρία και τώρα αυτοί έχουν παγιδεύσει την ψυχή του. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε, εδώ μιλάμε για ένα μικρό κομμάτι από την ψυχή του διάσημου skater.

Δες εδώ πως μοιάζει αυτή η σανίδα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved