Το τρέιλερ που έσπασε όλα τα ρεκόρ φέτος, όπως θα γυριζόταν στην εποχή του Spider-Man: The Animated Series.

Η φρενίτιδα με το νέο τρέιλερ του Spider-Man: No Way Home έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αυτή τη στιγμή, ίσως περισσότερο και από εκείνο του Star Wars: The Force Awakens που είχε κολλήσει άπαντες στις οθόνες μετά από τόσα χρόνια αναμονής. Αυτή τη φορά βέβαια υπάρχουν πολλοί και σοβαροί λόγοι για τους φαν της Marvel που περιμένουν τη συγκεκριμένη ταινία, ίσως περισσότερο και από το «Avengers: Endgame».

 

 

Όπως ξέρεις μέχρι στιγμής, στο συγκεκριμένο τρέιλερ έχουμε τη μεγάλη επιστροφή όλων των διάσημων κακών που συμμετείχαν στις ταινίες του ήρωα, πριν να αναλάβει το ρόλο ο Tom Holland, ενώ η ενδεχόμενη συμμετοχή των προηγούμενων Spider-Man, Tobey Maguire και Andrew Garfield έχει δημιουργήσει έξτρα hype για την ταινία που περιμένουμε το χειμώνα που έρχεται.

 

 

Η ταινία θα είναι βουτηγμένη στη νοσταλγία με τη συμμετοχή των Willem Dafoe και Alfred Molina, ωστόσο για τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του Spider-Man, αυτούς που έμαθαν τον ήρωα από τα κόμικς και την αθάνατη σειρά που παιζόταν από το 1993 «Spider-Man: The Animated Series», το τρέιλερ έχει άλλη version αλλά όχι απολύτως σύγχρονη.

Ο λογαριασμός του Youtube, 100Bombs Studios πήρε το τρέιλερ του Spider-Man: No Way Home και το προσάρμοσε σε επίπεδα «Spider-Man: The Animated Series». Με λίγα λόγια για όσους είχαν ξεχάσει από πού πρωτοείδαν τον ήρωα, ετοιμαστείτε για ένα τρέιλερ γεμάτο νοσταλγία, εικονικούς χαρακτήρες αλλά και Easter Eggs που δεν είχατε δει μέχρι στιγμής. Το ότι υπάρχει ο Daredevil στο αυθεντικό τρέιλερ ελάχιστοι το κατάλαβαν, πάλι καλά που υπάρχει και το «Spider-Man: TAS».

 

 
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved