To red band trailer της νέας ταινίας του The King’s Man σχεδόν θα σε σοκάρει

Έχει από ανελέητο βρισίδι μέχρι και τον ίδιο τον Ρασπούτιν.

Τα μικρά πράγματα μπορούν να γίνουν μεγάλα προβλήματα, έτσι κάπως ξεκινάει αυτό το επικό τρέιλερ και πραγματικά δεν περιμέναμε να μείνουμε τόσο άφωνοι. Η νέα ταινία του The King’s Man μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι με πολύ βρισίδι και έναν γίγαντα Ρώσο πράκτορα με το όνομα Ρασπούτιν.

 

 

Πέρα από το τρίτο μέρος λοιπόν, ο Βον είχε εκφράσει την επιθυμία του να αναπτύξει ένα αφηγηματικό σύμπαν «Kingsmen», που θα ακολουθεί την ιστορία του οίκου σε διάφορες εποχές, είτε με τη μορφή ανεξάρτητων ταινιών είτε με τη μορφή τηλεοπτικής σειράς.

 

 
 

Και να που το «The King's Man», prequel που διαδραματίζεται στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο είναι έτοιμο με πρωταγωνιστές τον Ρέιφ Φάινς και τον ανερχόμενο Χάρις Ντίκινσον - πρωταγωνιστή των «Beach Rats» και «Postcards from London».

Πολλές από τις ταινίες του Χόλυγουντ που θα βγαίνανε κανονικά στο 2020 είχαν διαφορετική πορεία λόγω της πανδημίας. Έτσι επιτέλους σε λίγο καιρό θα δούμε στις αίθουσες το prequel του γνωστού The Kingsman.

 

 
 

Η ταινία αποτελεί την πρώτη του franchise μετά τη συγχώνευση Fox-Disney, χωρίς ωστόσο η εμπλοκή της δεύτερης να επιφέρει λιγότερη βία στο φιλμ, και σύμφωνα με τις πρώτες λεπτομέρειες της πλοκής θα μάθουμε περισσότερα για την προέλευση της ιδιαίτερης ανεξάρτητης κατασκοπικής υπηρεσίας, που ξεκίνησε στις αρχές του 20ού αιώνα.

Το «The King's Man» είχε αρχική ημερομηνία τον Νοέμβριο 2019, αργότερα μεταφέρθηκε 14 Φεβρουαρίου 2020 και εν μέσω πανδημίας (μέχρι στιγμής) έχει προγραμματιστεί για 18 Σεπτεμβρίου (σε Ην. Βασίλειο και Η.Π.Α.).

Δες εδώ σκηνές από την ταινία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved