Πιλότος αποκαλύπτει ποιες είναι οι πιο ασφαλείς θέσεις για να κάτσεις στο αεροπλάνο

 Κι όμως υπάρχουν καλύτερες θέσεις από άλλες κι αυτό δεν έχει να κάνει με την πολυτέλεια.

Πάντα η θέση στο αεροπλάνο είναι ένα μεγάλο δίλημμα. Από τη μία θέλεις παράθυρο από την άλλη όμως δεν θα ήθελες να σε ρουφήξει η τουρμπίνα αν κάθεσαι δίπλα στο φτερό. Γενικά το να βρεις μία σωστή θέση μέσα στο αεροπλάνο δεν είναι ότι πιο εύκολο στον κόσμο.

 

 

Όταν κάνεις ένα αεροπορικό ταξίδι, ιδίως ένα μεγάλο, το να επιλέξεις την κατάλληλη θεση στο αεροπλανο είναι σημαντικό. Όλοι θέλουμε να ταξιδεύουμε άνετοι και να φτάνουμε στον προορισμό μας όσο το δυνατό πιο ξεκούραστοι και με καλή διάθεση. Ωστόσο, οι προτεραιότητες του καθενός διαφέρουν. Παρακάτω λοιπόν θα σου δώσουμε μερικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν στην επιλογή σου ανάλογα με το τι αναζητάς και αυτό μας έχει βοηθήσει ένας επαγγελματίας πιλότος, ο Nick Eades.

 

 
 

Είσαι λάτρης των ταξιδιών και με την πρώτη ευκαιρία σου αρέσει να παίρνεις το αεροπλάνο επιλέγοντας αγαπημένους προορισμούς, αυτό όμως που σε προβληματίζει κάθε φορά είναι το που θα κάτσεις έτσι ώστε να είσαι ασφαλής αλλά να έχεις και άνεση.

 

 
 

Στον αντίποδα, μπορεί το ταξίδι να είναι μακρύ και κουραστικό ή ακόμη να μην βολεύεσαι στη θέση σου. Δεν θα ήθελες να ξέρεις ποια είναι η καλύτερη θέση στο αεροπλάνο ώστε την επόμενη φορά να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου;

 

 
 

Ποια είναι η πιο ασφαλής θέση ξέρεις; Όλα αυτά μας τα ξεκαθαρίζει ένας επαγγελματίας πιλότος και μας λύνει τις απορίες μας.

Ένας πιλότος εμπορικού αεροσκάφους μας αποκαλύπτει τα «μυστικά των αιθέρων». Με λίγα λόγια, μας λέει που πρέπει να κάτσουμε για να έχουμε την καλύτερη πτήση.

Δες εδώ τι μας συμβουλεύει ο πιλότος Nick Eades:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved