Mission Impossible 7: O Tom Cruise έκανε το πιο επικίνδυνο stunt στην καριέρα του

Με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Σίγουρα όλοι εκτιμάμε τον Τομ Κρουζ και σίγουρα όλοι μας έχουμε δει κάποιο από τα Mission Impossible μία φορά στη ζωή μας. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω πως ο Τομ Κρουζ δεν είναι απλά ένας διάσημος ηθοποιός με υποκριτικές ικανότητες. Ο άνθρωπος μόλις έκανε ένα από τα πιο επικίνδυνα stunts στην ιστορία του σινεμά.

 

 

Έχουμε ακούσει πολλά για το νέο Mission Impossible 7, οπότε ετοιμάσου για ένα μικρούλι spoiler. Εδώ θα δεις πως ο Τομ Κρουζ κατάφερε να πετάξει στην κυριολεξία πάνω από μία ράμπα την οποία την κατασκεύαζαν οι τεχνικοί για πέντε μήνες μόνο και μόνο για να γυρίσουν αυτή τη σκηνή.

 

 
 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

Έχει αναρριχηθεί στις τζαμαρίες του ουρανοξύστη Burj Khalifa, κρεμαστεί από γκρεμούς, πιλοτάρει ο ίδιος μαχητικά Top Gun αεροσκάφη, γαντζωθεί από επιβατικά αεροπλάνα που απογειώνονται κι έχει πέσει από αυτά - από τα 25.000 πόδια, με ταχύτητα 200 μίλια την ώρα.

 

 
 

Ο άνθρωπος δεν είναι απλά άλλος ένας ηθοποιός, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ο ίδιος δήλωσε το περιοδικό Empire πως αυτή είναι η πιο επικίνδυνη σκηνή που έχει κάνει ποτέ στην καριέρα του.

«Πρώτον: αν ο άνεμος φυσούσε πιο δυνατά από τις πρόβες, θα με έριχνε από τη ράμπα. Δεύτερον, το ελικόπτερο πετούσε χαμηλά κι αυτό ήταν πρόβλημα. Έπρεπε κανείς να υπολογίσει πόσο ψηλό θα είναι το τελικό άλμα και να μη χτυπήσει στο ελικόπτερο. Τρίτον, μια στραβή απογείωση και δεν ξέραμε πώς θα μπλεκόταν το σώμα μου με τη μηχανή. Και τέλος, είχα 6 δευτερόλεπτα - να επιτρέψω στις κάμερες να πιάσουν το άλμα και την πτώση και μετά να ανοίξω το αλεξίπτωτο. Αν δεν μετρούσα κάτι καλά το αλεξίπτωτο μπορεί να μπλεκόταν με τη μηχανή και τότε... κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήγαμε».

Ένα τεράστιο respect για τον Τομ.

Δες εδώ μερικές σκηνές από την ταινία Mission Impossible 7:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved