Οι ομοιότητες μεταξύ Shang-Chi και Jackie Chan είναι πολλές, ιδιαίτερα στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους τους.

Οι μέρες λιγοστεύουν και το νέο μεγάλο project του MCU ετοιμάζεται να έρθει στις οθόνες μας. Το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» πλησιάζει και έχουμε αρκετούς λόγους να περιμένουμε καλά πράγματα από τη νέα αυτή προσέγγιση του σύμπαντος της Marvel στη Phase 4 και κυρίως στην Ασιατική Αγορά.

Πάντως η πρώτη ταινία της Phase 4, το «Black Widow» ήταν μετριότατο.

 

Μέσα στη φρενίτιδα και την ανυπομονησία των ημερών καθώς έρχεται στους κινηματογράφους στις 2 Σεπτεμβρίου (και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά μόλις 45 μέρες μετά την προβολή του στο σινεμά), το τελευταίο κλιπ που κυκλοφόρησε η παραγωγή, πέρα από την εντυπωσιακή χορογραφία προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό και τεράστια κουβέντα στο Twitter.

Αν δεν σου θύμισε κάτι το βίντεο της αρχής, θα μάθεις παρακάτω προς τι ο χαμός στα social media.

 

 

Η χρήση του τζάκετ για να απωθήσει τους εχθρούς του ήταν θα λέγαμε μια αρκετά έξυπνη προσέγγιση, ωστόσο για τους φαν των πολεμικών τεχνών και ειδικότερα εκείνες με Κινέζους πρωταγωνιστές, η συγκεκριμένη σκηνή ήταν λίγο γνώριμη. Ο λόγος; Το παρακάτω βίντεο.

 

 

Πρόκειται για την ταινία Rumble in the Bronx κατά την οποία ο αγέραστος αστέρας των ταινιών με πολεμικές τέχνες, Jackie Chan έκανε ακριβώς το ίδιο κόλπο προκειμένου να ακινητοποιήσει τους δικούς του αντιπάλους. Όπως μάλιστα παραδέχτηκε ο χορογράφος της ταινίας, Andy Cheng, η συγκεκριμένη χορογραφία δανείστηκε αρκετά σημεία από τον Jackie Chan, κάτι το οποίο δεν έμεινε ασχολίαστο από τους φανς.

Επομένως προτάσεις όπως «Πότε θα έχουμε το Shang-Chi εναντίον Jackie Chan» ή παρακάλια για να παραβρεθεί ο αγέραστος Κινέζος σε κάποια εκ των ταινιών του MCU ήταν απολύτως λογικό να συμβούν. Το αν θα βγουν αληθινές οι προσευχές των Marvel-φίλων θα το μάθουμε σύντομα. Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved