Eternals: To τελικό τρέιλερ είναι έπος

Η νέα ταινία της Marvel ετοιμάζεται να αλλάξει όλα όσα ξέραμε στο υπερηρωικό σύμπαν.

Η Phase 4 στο MCU ξεκίνησε με την ταινία της «Black Widow» και σύντομα αναμένονται και οι επόμενες. Περιμένουμε το Shang-Chi: The Legend of the Ten Rings αλλά και τους Eternals οι οποίοι θα ξυπνήσουν μετά από λήθαργο χρόνων. 

 

 

Οι Eternals είναι για τους «διαβασμένους» λάτρεις των κόμικς και η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες. Aπό το teaser ακόμα είχαμε προετοιμαστεί, ενώ το πρώτο επίσημο τρέιλερ μας έδωσε μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Με την Chloé Zhao (Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας για το Nomadland)  και ένα αρκετά πλούσιο cast αποτελούμενο από τους Gemma Chan (Sersi), Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Icaris), Kit Harington (Black Knight), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite) και Don Lee (Gilgamesh), περιμένουμε μια σκληρή μάχη μεταξύ Eternals και τον μεγαλύτερο εχθρό τους. Τους Deviants.

 

 

Μπορεί λοιπόν οι Eternals να μην πολέμησαν τον Thanos στα Avengers: Infinity War και Endgame, αλλά στη Phase 4 δεν θα μείνουν αμέτοχοι...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved