Expendables: Το πρώτο spin-off φέρνει στις οθόνες μας τον Jason Statham

Το Christmas Story δεν ακούγεται και τόσο σαν ταινία του Dickens…

Πες ό,τι θες για τα Expendables, αλλά η πλειοψηφία του κόσμου πέρασε μία χαρά με αυτά. Από την άλλη πλευρά, την εισπρακτική, δεν τα πήγαν και τόσο άσχημα, χώρια που απέδειξαν ότι ο Sylvester Stallone είχε ακόμα την όρεξη να σταθεί μπρος και πίσω από τις κάμερες κάνοντας δουλειά. Και παρότι ο ηθοποιός πλησιάζει τα 80, φαίνεται πως έχει όρεξη για ακόμα περισσότερα.


Οι Expendables λοιπόν θα επιστρέψουν με το πρώτο spin off -γιατί ναι, θα ακολουθήσουν και άλλα- το οποίο ονομάζεται A Christmas Story και παρουσιάζουν τον Jason Statham στο ρόλο του Lee Christmas. Ο DJ Caruso που έχει αναλάβει στο παρελθόν διάσημες σειρές όπως του Smallville και του Shield  θα αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ ο Sylvester Stallone θα ασχοληθεί με το πρότζεκτ στην παραγωγή – και σχεδόν σίγουρα με μία cameo εμφάνιση.

 

 

 

 

Αυτό που έχουμε εμείς να περιμένουμε είναι πολύ ξύλο. Από αυτό το ωραίο το παραδοσιακό που ξέρει να ρίχνει ο Statham, είτε φοράει σιδερογροθιές στα χέρια είτε όχι. Ευτυχώς, πρόκειται για έναν από τους συμπαθείς χαρακτήρες του Expendables και με το background του Statham στις πολεμικές τέχνες, θα περνούσαμε πολύ καλύτερα από ένα spin-off με τον Terry Crews ή τον Dolph Lundgren.

Τα γυρίσματα ξεκινούν φέτος στα τέλη Οκτωβρίου, αλλά μέχρι τότε ας θυμηθούμε το ωραίο ξυλίκι α λα Jason Statham.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved