Suicide Squad: O David Ayer θέλει να φέρει τη remastered βερσιόν του

O σκηνοθέτης του original Suicide Squad παραπονιέται ότι του «διέλυσαν» την ταινία και (μάλλον) ετοιμαζόμαστε για νέο Director’s Cut.

Κάτι συμβαίνει εκεί στην Warner Bros. και προχωράνε στη μία παπάτζα μετά την άλλη. Πριν από χρόνια ήταν σίγουροι πως η Justice League και το Batman V Superman: Dawn of Justice ήταν ο σίγουρος τρόπος για να χτυπήσουν το MCU ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν η απόλυτη καταστροφή. Και εκεί που λες ότι δεν έχει άλλο πάτο το βαρέλι, έβγαλαν το πολλά υποσχόμενο «Suicide Squad» το οποίο γέμισε με μεγάλες προσδοκίες τον κόσμο, αλλά στο τέλος ήταν η απόλυτη αυτοκτονία.

 

 

Ένα φιλμ τραυματικό, χωρίς ουσία, βαρετό που αν έβγαζες τους Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith) και Rick Flag (Joel Kinnaman) θα ήσουν ικανός για μήνυση στον σκηνοθέτη David Ayer για την δυσφήμιση  ενός σπουδαίου κεφαλαίου στην ιστορία της Dc Comics.

Τελικά ανέλαβε ο James Gunn το σίκουελ και κάπως σώθηκε το franchise.

Με το «The Suicide Squad» να παίζεται σε κινηματογράφους και streaming πλατφόρμες, η επίλεκτη «Ομάδα Αυτοκτονίας» γεμάτη supervillains έχει την πέρασή της το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο Ayer έχοντας πει στο παρελθόν ότι η εταιρία παραγωγής του άλλαξε πολλά από τα σχέδια και γενικότερα τα πλάνα, επανήλθε μέσω των social media, λέγοντας πως το δικό του σενάριο και ειδικά τα πρώτα 40 λεπτά είναι εντελώς διαφορετικά από αυτό που τελικά είδαμε.

 

 

Πέραν αυτού, μην ξεχνάμε ότι έχει δηλώσει πως από τις κομμένες σκηνές μπορεί να φτιάξει μια ολόκληρη ταινία από τον Joker και τη Harley Quinn.

 

Νέο Director’s Cut;

Δεν ξέρουμε πώς το έχουν καταφέρει στη Warner και καταστρέφουν μόνοι τους τις ταινίες, παρά το γεγονός ότι έχουν εμπιστευθεί τα project σε άλλους ανθρώπους, το θέμα είναι ότι από εκεί που τους αμφισβητούμε πλέον έχει ξεκινήσει ένα διαφορετικό γαϊτανάκι με τις χρήσεις των Director’s Cut.

Με λίγα λόγια οι βελτιωμένες βερσιόν από τις ταινίες του DCEU που πάτωσαν από άποψη θεάματος, που επανακυκλοφόρησαν όπως είχαν στο μυαλό τους οι σκηνοθέτες δίχως την παρέμβαση άλλων και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα.

Αυτό συνέβη στο Batman V Superman, κυρίως όμως στο Justice League: The Snyder Cut.

 

 

Μετά την επιτυχία των εν λόγω Director Cuts, κυκλοφορεί έντονα το #ReleaseTheAyerCut και αφορά την επανέκδοση του πρώτου Suicide Squad. Αναμφίβολα και μόνο από δύο φωτογραφίες που είδαμε, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον ως project και με βάση την πορεία των προηγούμενων remastered εκδόσεων, ο David Ayer αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved