Δεν ξέρουμε αν ο Stanley Ipkiss παράτησε τη Μάσκα του στο Μεξικό, το θέμα είναι ότι την ανακάλυψαν και τα social media.

Ακόμα και αν έχει παλιώσει, η «Μάσκα» με τον Jim Carrey είναι μια ταινία-σταθμός για το σινεμά των 90’s. Τόσο το story που ήταν πολύ διαφορετικό από ότι ήταν το κόμικ, ο κορυφαίος ρόλος του Αμερικανού κωμικού ο οποίος φορούσε τη Μάσκα, αποκτούσε υπερδυνάμεις και τα έκανε όλα μπάχαλο αλλά και η πρεμιέρα-φωτιά της Cameron Diaz κάνουν την ταινία συλλεκτική για όσα χρόνια και αν περάσουν.

 

Διαβάστε εδώ το story της πραγματικής ιστορίας πίσω από τη Μάσκα.

Ο λόγος που θυμηθήκαμε τη σπουδαία ταινία δεν είναι κάποιο πιθανό σίκουελ (δυστυχώς) αλλά εξαιτίας μιας πράσινης μάσκας που βρέθηκε από αρχαιολόγους σε πυραμίδα του Μεξικού. Ακόμα και αν αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για μια ανακάλυψη που έγινε το 2011, ήταν από μόνη της αρκετή για να ταρακουνήσει τον κόσμο στα social media.

Και όπως ήταν φυσιολογικό ο Jim Carrey είχε την τιμητική του με ατάκες τύπου «μην αφήσετε τον Jim Carrey να την πλησιάσει»:

 

 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι ερευνητές από το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας στο Μεξικό, ανακάλυψαν τη συγκεκριμένη μάσκα μαζί με άλλα αντικείμενα τα οποία ήταν απλώς ένα μέρος του εορτασμού για την κατασκευή της πυραμίδας γύρω στο 100 μ.Χ.

 

 
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved