Εσύ θα έμενες ένα Σαββατοκύριακο στη βίλα του Floyd Mayweather;

Ο πιο διάσημος πυγμάχος όλων των εποχών το ζει στην ακραία χλιδή.

Όλοι γνωρίζουμε τον Floyd έτσι δεν είναι; Ποιος δεν έχει δει έστω κι έναν αγώνα από αυτόν το θρύλο της τεχνικής μέσα στο ρινγκ; Ο άνθρωπος ήταν αήττητος για όλη του την καριέρα, ρεκόρ που δεν έχει σπάσει κανείς μέχρι σήμερα.

Το όνομα του Floyd Mayweather είναι συνώνυμο της χλιδής, της αλόγιστης σπατάλης χρημάτων και γενικώς της επίδειξης πλούτου.

 

 

Ακόμη όμως και αν μιλάμε για έναν άνθρωπο, όπως ο διάσημος πυγμάχος, προκαλεί τεράστια εντύπωση το πόσο λουξ είναι η βίλα που αγόρασε στο Miami έναντι 25 εκατομμυρίων.

 

 

Ο Floyd Mayweather Jr είναι Αμερικανός επαγγελματίας promoter του μποξ και πρώην επαγγελματίας μποξέρ. Αγωνιζόταν από το 1996 έως και το 2007 και από το 2009 έως και το 2015. Ενώ, το 2017, επέστρεψε, μόνο για έναν αγώνα.

 

 
 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του κράτησε 15 φορές τη ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή, σε διάφορες κατηγορίες κιλών, ενώ διατήρησε κι ένα αήττητο σκορ 50-0, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Ρόκι Μαρτσιάνο, που είχε 49-0. Ως ερασιτέχνης μποξέρ, ο Floyd κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996, τρία Golden Gloves πρωταθλήματα ΗΠΑ και ένα United States Amateur Champion.

Δες εδώ πως μοιάζει η τρελή αυτή βίλα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved