Η Ελλάδα είναι πλέον ένας παράδεισος γυρισμάτων

Σκηνοθέτης, παραγωγοί και ηθοποιοί της ταινίας «Beckett» εξυμνούν τη χώρα μας ως το απόλυτο μέρος για τα γυρίσματα ενός φιλμ.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει μεγάλη πέραση από το Hollywood, με αρκετές ξένες παραγωγές να επιλέγουν τη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας τους. Ήδη το φετινό καλοκαίρι ξέρουμε για τα γυρίσματα της ταινίας του Antonio Banderas με τίτλο «The Enforcer» -όπου η Θεσσαλονίκη θα απεικονίζεται ως… Miami – αλλά και η υπερπαραγωγή που λέγεται «Knives Out 2» και έφερε πανδαισία αστέρων σε Πόρτο Χέλι και Σπέτσες.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Οι παραγωγές δεν σταματάνε βεβαίως εκεί καθώς ήδη γνωρίζουμε για την ταινία της Disney για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σύντομα βγαίνει το θρίλερ «Beckett» με τον John David Washington, όπου γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη χώρα μας.

Τι πρέπει να ξέρετε για την ταινία «Beckett».

Μετά από τόσο καιρό γυρισμάτων, οι άνθρωποι τις ταινίας, από τον σκηνοθέτη Ferdinando Cito Filomarino, όσο και από τον πρωταγωνιστή της ταινίας, το feedback είναι κάτι παραπάνω από θετικό για ό,τι συνάντησαν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο γιος του Denzel Washington είπε πως «παρακολουθείς μαγεμένος το φόντο από τα μαγικά τοπία της Ελλάδος, σε σημείο που αισθάνεσαι ότι υπάρχει ελπίδα ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές».

 

 

Μαγεμένος έμεινε και ο σκηνοθέτης, ο οποίος «ερωτεύτηκε» τις άγνωστες προς το ξένο κοινό ομορφιές της χώρας μας, με τα μοναδικά τοπία να αποτελούν πόλο έλξης για τις παραγωγές, κάτι που αποτυπώνεται περίτρανα από τις συνολικά 18 ξένες παραγωγές που θα πραγματοποιηθούν συνολικά στην Ελλάδα μέσα στο 2021.

Για την Ελλάδα το κέρδος θα είναι μεγάλο καθώς όπως δήλωσε η Διευθύντρια του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Βένια Βέργου, τα έσοδα μπορούν να φτάσουν κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ.

To «Beckett» έρχεται στην Ελλάδα στις 13 Αυγούστου από το Netflix.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved