Έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε το «The House of Gucci»

Μετά το πρώτο τρέιλερ, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από την Dream Team του Ridley Scott.  

Έχουμε ακούσει πολλά λόγια για τη νέα ταινία του Ridley Scott με τίτλο «The House of Gucci» , μια παραγωγή που από τα ονόματα και μόνο που συμμετέχουν σου τραβάει το ενδιαφέρον να την παρακολουθήσεις. Κάτι σαν το «Once Upon a Time in… Hollywood» του Quentin Tarantino ένα πράγμα.

To παρακάτω άλμπουμ αποκαλύπτει ποιο είναι το εκπληκτικό cast:

 

 

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα

Ο οίκος Gucci έχει αφήσει μεγάλη ιστορία στο χώρο της μόδας, ωστόσο ακόμα και πίσω από τα επιτυχημένα franchise πολλές φορέ κρύβονται μεγάλες συνωμοσίες και ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα. Και η οικογένεια Gucci δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Βλέπεις η ταινία του Ridley Scott θα πραγματεύεται τη σχέση του εγγονού Guccio Gucci, Maurizio με τη μυστήρια Patrizia Reggiani η οποία καταδικάστηκε για την οργάνωση δολοφονίας του άντρα της.

Ακόμα και αν η Patricia Gucci (κόρη του Gucci) δεν αποδέχεται τους Leto και Pacino για τους ρόλους του πατέρα και παππού της αντίστοιχα, από το τρέιλερ και μόνο βλέπουμε ότι η Lady Gaga και το All Star Cast έχουν πιάσει για τα καλά δουλειά και υπόσχονται μια μοναδική ταινία την οποία περιμένουμε με ανυπομονησία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved