Οι δημιουργοί του South Park σκοπεύουν να αγοράσουν το πραγματικό Casa Bonita

Το ιστορικό εστιατόριο που ήταν η αφορμή για ένα από τα επικότερα επεισόδια του South Park αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πρέπει να σωθεί.

Το ότι πάρα πολλές επιχειρήσεις, ειδικά στον τομέα της εστίασης, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω του πανδημικού lockdown δεν είναι νέα είδηση. Όμως κάθε φορά που ακούμε για κάποιο αγαπημένο μπαρ ή εστιατόριο με το οποίο έχουμε συνδεθεί λόγω βιωμάτων, μας πιάνει μια λίγο μεγαλύτερη στεναχώρια. 

 

 

Στο άκουσμα της είδησης ότι το Casa Bonita κατέθεσε αίτηση πτώχευσης οι Trey Parker και Matt Stone, δημιουργοί του South Park δήλωσαν πως είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν το πιο λατρεμένο μαγαζί του Colorado. Ναι, όσους δεν το γνωρίζουν, το Casa Bonita είναι ένα υπαρκτό μεξικάνικο εστιατόριο και είναι τόσο τεράστιο όσο το δείχνουν στο South Park. 

 

 

Λειτουργεί από το 1974 και εκτός από εστιατόριο, περιλαμβάνει μια τεχνητή σπηλιά, καταρράκτες, φαράγγι κι ένα μίνι τροπικό δάσος. Τα προβλήματα για τον τεράστιο πολυχώρο για όλη την οικογένεια δεν ξεκίνησαν με την πανδημία, αλλά απλά συσσωρεύτηκαν την περασμένη χρονιά. Για πολλά χρόνια εμφάνιζε σημεία παρακμής κι εγκατάλειψης και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για δραστικές αλλαγές.

 

 

Οι δημιουργοί το South Park σκοπεύουν να κάνουν μια εκ βάθρων ανακαίνιση στον χώρο και μάλιστα να φτιάξουν ένα ολοκαίνουργιο μενού σε συνεργασία με κορυφαίους σεφ του Κολοράντο. Ήταν κάτι που στριφογυρνούσε για χρόνια στο μυαλό τους καθώς έβλεπαν ένα από τα σύμβολα της πολιτείας να παρακμάζει και η κατάθεση της αίτησης πτώχευσης ήταν η ευκαιρία που έψαχναν. 

 

 

Το άλλο που θα χρειαστεί σίγουρα ανακαίνιση είναι η σπηλιά και είναι αυτό με το οποίο θα ήθελαν να ασχοληθούν προσωπικά οι Parker και Stone για να γίνει η πραγματική Casa Bonita τόσο επική όσο τη φανταζόταν ο Cartman πίσω στο 2003. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved