Όταν θα δείτε αυτά τα τρισδιάστατα graffiti θα κολλήσετε στην οθόνη

Μοιάζουν πέρα για πέρα αληθινά.

Η τέχνη της ζωγραφικής έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και πλέον η τέχνη του δρόμου δηλαδή το graffiti μπαίνει και στα μουσεία αλλά και στις γκαλερί. Είναι μία τέχνη που εξελίσσεται πολύ με τα χρόνια και πλέον μπορεί κανείς να πει πως έχει φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Οι υφές και τα θέματα του ποικίλουν και μάλιστα πλέον κανείς δεν μπορεί να πει πως είναι βανδαλισμός και μόνο.

 

 

Η τέχνη του δρόμου μπορεί καμιά φορά να σε τρομάξει με την ρεαλιστικότητα της, αυτοί οι καλλιτέχνες πραγματικά ξέρουν να σε κάνουν να σταθείς και να κοιτάξεις.

Τα συγκεκριμένα έργα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Δεν θα πιστεύεις όταν θα τα δεις, έχουν σχεδιαστεί στο τσιμέντο αλλά σε σοκάρουν αμέσως. Μοιάζουν αληθινά.

 

 
 

Ένας Βρετανός καλλιτέχνης του δρόμου ο Julian Beever είναι γνωστός παγκοσμίως για τις απίστευτες δημιουργίες του στο πεζοδρόμιο.

 

 
 

Ο Beever είναι κυρίως γνωστός για τις τρισδιάστατες ψευδαισθήσεις του, που δημιουργούν την εντύπωση του βάθους, όταν τις βλέπει κανείς από συγκεκριμένη γωνία. Το έργο του είναι τόσο εντυπωσιακό που έχει πάρει το παρατσούκλι του ‘Πικάσο του Πεζοδρομίου’, και όταν δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω, θα καταλάβετε γιατί.

Ο Julian Beever έχει απίστευτη φαντασία – μερικά φαίνονται εξωπραγματικά.

Δες εδώ μερικά από αυτά τα graffiti:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved