Τύπος ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις για την Αποκάλυψη γιατί ταξίδεψε στο μέλλον και την είδε

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 3000 ολόκληρα χρόνια στο μέλλον ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε ο Edward.

O αγνώστων λοιπών στοιχείων Edward εμφανίστηκε στο Apex TV και ισχυρίστηκε ότι έλαβε μέρος σε ένα πολύ περίεργο πείραμα το 2004. Όσο εμείς λοιπόν βγάζαμε τα λαρύγγια μας σε δρόμους και πλατείες για την κατάκτηση του Euro, στο Los Angeles ταξίδευαν στο μέλλον. 

Όλα άρχισαν όταν ο Edward δούλευε σε ένα εργαστήριο λίγο έξω από το Los Angeles και τον επέλεξαν για μια αποστολή στο μέλλον ώστε να συλλέξει πληροφορίες. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το έτος 5000 η κλιματική αλλαγή θα έχει τόσο τραγικές επιπτώσεις στο λιώσιμο των πάγων που ολόκληρες πόλεις θα βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. 

 

 

Με αλλοιωμένη φωνή, και κρυμμένο πίσω από ένα θολό φίλτρο το πρόσωπό του, παρουσίασε τις φωτογραφίες που τράβηξε από μέλλον ως πειστήρια. Στις φωτογράφιες φαίνεται κάτι που μοιάζει με το Los Angeles να βρίσκεται βυθισμένο και μάλιστα ισχυρίζεται πως μίλησε ακόμα και με ανθρώπους από το έτος 3000. Αυτοί του εξήγησαν το πώς έγιναν οι πλημμύρες και τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες είναι υποχρεωμένοι να ζουν με τον κίνδυνο νέων πλημμυρών να παραμονεύει.

 

 

Δεν ξέρουμε αν συμβαίνει κάτι περίεργο τελευταία, κάνει και πολλή ζέστη άλλωστε, αλλά εμφανίζονται συνέχεια τώρα τελευταία διάφοροι περίεργοι τύπου και υποστηρίζουν ότι ταξίδεψαν στο μέλλον σε διάφορες χρονιές. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των μαρτυριών είναι ότι το μέλλον είναι δυστοπικό σε όλες τις περιπτώσεις. 

Εκτός από αυτόν που κατέγραψε τις πλημμύρες και τον άλλον στο Tik Tok από την Ισπανία που ισχυρίζεται ότι αφανίστηκε το ανθρώπινο είδος, ο καλύτερος όλων είναι ένας που υποστηρίζει ότι ήρθε από το 2491 και ήθελε να μας προειδοποιήσει ότι το 2022 πρόκειται να εμφανιστούν κάτι άσχημοι και πελώριοι εξωγήινοι στη Γη.

 

 

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε να πέσει γρήγορα η θερμοκρασία γιατί με 40°+ για λίγες μέρες ακόμα θα βλέπουμε κι εμείς εξωγήινους. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved