Ζευγάρι τουριστών πέρασε ζόρικες διακοπές επειδή έστελνε καταλάθος μηνύματα ότι είναι swingers

Τον κρυφό κωδικό των swingers έσπασε καταλάθος ένα ζευγάρι τουριστών το οποίο ξαφνικά συγκέντρωσε πολλούς διαχυτικούς τύπους με λίγο πιο φιλικές διαθέσεις από το αναμενόμενο.

Όταν πας κάπου οργανωμένες διακοπές, είναι αρκετά συνηθισμένο να γνωρίζεις επιτόπου νέους φίλους και να κάνετε παρέα στις διακοπές. Μερικές φορές αυτές οι γνωριμίες είναι και πιο ουσιαστικές και καταλήγουν σε κανονικές φιλίες μεταξύ ζευγαριών. Ένα ζευγάρι τουριστών όμως δέχθηκε πολύ περισσότερες προτάσεις για κοινή παρέα από ότι συνήθως μέχρι που κάποιος τους εξήγησε τι συμβαίνει. 

 

 

Διαλέγοντας μαγιό, η κοπέλα σκέφτηκε πως θα ήταν πολύ ταιριαστό για το ζευγάρι να φορούν μαγιό με παρόμοιο σχέδιο στο ύφασμα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, μάλλον τρυφερό είναι, το περίεργο ήταν ότι διάλεξε τον ανανά για θέμα του print και στα δύο μαγιό. Σύμφωνα με τον μυστικό κώδικα επικοινωνίας των swingers, δηλαδή σε αυτούς που τους αρέσει η ανταλλαγή συντρόφων, ο ανανάς είναι ένα από σύμβολα που χρησιμοποιούν μεταξύ τους για αναγνώριση. 

 

 

Η κοπέλα του ζευγαριού ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok που αφηγήθηκε την εμπειρία της όταν μια άλλη κοπέλα από ένα άλλο ζευγάρι είδε τους ανανάδες και πήγε να της προτείνει να ανταλλάξουν συντρόφους. Μετά το αρχικό πάγωμα από την πιπεράτη πρόταση, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις για τη λάθος χρήση του συμβόλου του ανανά και η ανάρτησή της στο Tik Tok άνοιξε σε πολλούς τα μάτια που είχαν βιώσει στο παρελθόν αντίστοιχες άβολες στιγμές.

 

 

Ειδικά σε κρουαζιέρες και εξωτικούς προορισμούς όπως η Χαβάη, τα τροπικά print σε ρούχα είναι αρκετά συνηθισμένα και κάλλιστα μπορεί να βάλει κάποιος ένα ρούχο με ανανάδες πάνω επειδή το βρίσκει ταιριαστό με τον περιβάλλοντα χώρο. Τώρα το ερώτημα που προκύπτει είναι αν οι swingers θα βρουν άλλο κώδικα επικοινωνίας τώρα που αποκαλύφθηκε το μυστικό τους ή θα συνεχίσουν να αναγνωρίζονται με τον ανανά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved