Dexter: Ολοκαίνουριο teaser trailer για την 9η σεζόν του «καλού» serial killer

O Dexter επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας με νέα επεισόδια.

Ποιος δεν έχει ακούσει για τον περίφημο καλό δολοφόνο; Ναι ο Dexter είναι γνωστός σε όλους μας και σίγουρα έχουμε δει έστω ένα δύο επεισόδια της σειράς που έχει καταπλήξει τον κόσμο με την εφευρετικότητα και το πανέξυπνο σενάριο της.

 

 

Από το 2006 μέχρι το 2013 που ολοκληρώθηκαν οι 8 κύκλοι της σειράς, ο Dexter είχε δημιουργήσει φανατικό following - μάλιστα, τα πρώτα τέσσερα χρόνια με διακρίσεις στα βραβεία και όλους τους προβολείς στον πρωταγωνιστή Μάικλ Σι Χολ. Οι επιλογές του φινάλε είχαν απογοητεύσει και διχάσει το κοινό και τίποτα δεν έμοιαζε ότι άφηνε την πόρτα ανοιχτή για μια επιστροφή.

 

 
 

Τώρα ένα καινούριο sneak peak trailer έρχεται να μας αναστατώσει ξανά και να μας προειδοποιήσει πως ο καλός δολοφόνος Dexter επιστρέφει δριμύτερος.

Η ζωή του στο Μαϊάμι τον ήθελε την μέρα να δουλεύει ως ειδικός συνεργάτης της αστυνομίας - συγκέντρωνε δείγματα DNA και αίματος από τον τόπο του εγκλήματος, έβλεπε τα μοτίνα, τα ανέλυε και βοηθούσε στην έρευνα. Τη νύχτα όμως ο Ντέξτερ ήταν ένας ιδιότυπος εκδικητής/serial killer - εκτελούσε με τον δικό του τελετουργικό τρόπο, με το δικό του ηθικό κώδικα: μόνο τα καθίκια που λόγω ενός νομικού κωλύματος γλίτωναν από το σύστημα.

Εμείς απλά ανυπομονούμε να δούμε τη νέα σεζόν και απ’ ότι φαίνεται από το trailer πρέπει να είναι δυνατή και να αξίζει τον κόπο.

Δες εδώ μερικές στιγμές από τη σειρά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved