Τέλος ο The Rock από τις ταινίες Fast & Furious

Ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς.

Όλοι γνωρίζουμε τη σειρά ταινιών Fast & Furious και όλοι φυσικά γνωρίζουμε τον άνθρωπο βράχο δηλαδή τον γνωστό σε όλους Dwayne Johnson ή αλλιώς The Rock. Ο τελευταίος λοιπόν αποφάσισε να μην συμμετέχει στις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς.

 

 

Ο λόγος που οδήγησε τον ηθοποιό σε αυτήν την απόφαση είναι επειδή “μερικοί συμπεριφέρονται ως αληθινοί επαγγελματίες, ενώ άλλοι δεν το κάνουν”. Δήλωση κάπως βαριά που όμως σίγουρα έχει κάποια βάση για τον διάσημο Βράχο.

Αυτή ήταν μια σημαντική αιτία που οδήγησε τον Johnson να εγκαταλείψει το franchise. Ίσως να είναι αρκετή έτσι δεν είναι; Σίγουρα θα έπαιξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα μεταξύ αυτού και της παραγωγής.

 

 
 

Ο Johnson επιβεβαίωσε ότι δεν θα παίξει στις υπόλοιπες ταινίες λέγοντας “ τους εύχομαι καλή τύχη στα Fast 10 και Fast 11 και στις υπόλοιπες ταινίες Fast & Furious που θα κάνουν χωρίς εμένα.”

Δεν ανέφερε ονόματα στην ανάρτηση, αλλά οι πρωταγωνιστές Tyrese Gibson και Vin Diesel έχουν αναφερθεί και οι δύο ως τα πρόσωπα που ο Dwayne Johnson ήταν απογοητευμένος. Οπότε μάλλον καταλαβαίνουμε πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο με την παραγωγή αλλά και με τους συναδέλφους ηθοποιούς.

 

 
 

Προς το παρόν, ο Dwayne Johnson προωθεί την ταινία περιπέτειας της Disney Jungle Cruise, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons και Paul Giamatti. Δυστυχώς όμως δεν θα τον απολαύσουμε στις επόμενες δύο ταινίες του Fast & Furious. Τι να κάνεις όμως αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια που λέει ο λαός.

Η ταινία Jungle Cruise είναι μια προσαρμογή της Disneyland με τους Πειρατές της Καραϊβικής. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και θα είναι διαθέσιμη μέσω της Disney + Premier Access στις 30 Ιουλίου.

Δες εδώ μερικές από τις στιγμές του The Rock στον κινηματογράφο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved