To The Last Of Us θα είναι ακριβότερη παραγωγή από το Game Of Thrones

Κι όμως καλά ακούσατε, προετοιμαστείτε για κάτι πολύ καλό.

Πριν από μερικές μέρες μάθαμε πως τα γυρίσματα της νέας σειράς του HBO The Last of Us συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς, μάθαμε όμως κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για την παραγωγή και το χρήμα που έχει πέσει από τον streaming κολοσσό για τη συγκεκριμένη σειρά.

 

 

Μέσα από το ρεπορτάζ του Forbes γίνεται λόγος για το budget της μεγάλης παραγωγής του HBO και όπως φαίνεται το δίκτυο που έφερε την επανάσταση στη blockbuster τηλεόραση, θολώνοντας τη λεπτή γραμμή μεταξύ μικρής και μεγάλης οθόνης, θα κάνει για ακόμη μια φορά το θαύμα του.

 

Ναι ακόμη κι αν ακούγεται απίστευτο, η παραγωγή του The Last Of Us ίσως κοστίσει τελικά περισσότερα χρήματα απ’ ότι το Game Of Thrones. Πόσο τρελό μπορεί να μοιάζει κάτι τέτοιο;

To HBO θα ανεβάσει τον πήχη όσον αφορά το budget και κάθε επεισόδιο της σειράς ξεπερνά σε κόστος τα $10 εκατομμύρια και μάλιστα κατά πολύ.

Αν κρίνουμε από τις εικόνες μάλλον αυτό είναι για καλό. Όλοι φαίνονται να το διασκεδάζουν στο πλατό.

 

Αυτομάτως αυτό σημαίνει πως θα είναι γενικότερα μια ακριβότερη παραγωγή από το Game of Thrones, που έθεσε το στάνταρ των παραγωγών υψηλών προδιαγραφών. Τώρα το The Last Of Us έρχεται να καταρρίψει το ρεκόρ.

 

 
 

Ωστόσο η φράση του ότι "θα ξεπερνά κατά πολύ τα $10 εκ." σημαίνει ότι ίσως να ισοφαρίζει ή και να ξεπερνά το κόστος των επεισοδίων της 8ης σεζόν του Game of Thrones, το οποίο έφτανε τα $15 εκατομμύρια.

Εμείς απλά περιμένουμε να όλα αυτά όντως ισχύουν κι αν η σειρά θα είναι τόσο καλή όσο λένε.

Δες εδώ στιγμές από τη σειρά και τα γυρίσματα του The Last Of Us:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved