Τα κρεβάτια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο δεν έχουν σκοπό να εμποδίσουν το σεξ

Η είδηση πως τα κρεβάτια στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο είναι κατασκευασμένα από πεπιεσμένο χαρτόνι ξεκίνησε έναν αστικό μύθο πως θα είναι μόνο για ύπνο, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Τα μέτρα του social distancing που έφεραν τα πάνω κάτω στους σχεδιασμούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί ήδη κατά μια μία χρονιά λόγω της πανδημίας. Θα είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες χωρίς θεατές στην ιστορία του θεσμού ενώ ειδικά μέτρα έχουν ληφθεί και στο Ολυμπιακό Χωριό.

 

 

Η μεγαλύτερη αλλαγή που συνέβη εκεί είναι ίσως η δραματική μείωση στη χορήγηση των προφυλακτικών που διανέμονται παραδοσιακά στους αθλητές από τους αγώνες της Σεούλ το ‘88. Με μόλις ένα πολύ μικρό ποσοστό να διανέμεται φέτος, σε σχέση με άλλες διοργανώσεις, ήρθαν και οι προτροπές προς τους αθλητές να μην επισκέπτονται ξένα δωμάτια για «ιδιωτικές επισκέψεις» ώστε να μην γίνει το Ολυμπιακό Χωριό super spreader κορονοϊού.

 

 

Η είδηση αυτή έκανε τόση αίσθηση που όλοι περίμεναν την επόμενη γύρω από το τόσο καυτό θέμα. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τους εθελοντές των Αγώνων και την αστυνομία να κυνηγάει ημίγυμνους αθλητές με σεντόνια σαν τον Ζάβαλο στο Ολυμπιακό Χωριό. Όλοι περίμεναν πως οι δαιμόνιοι Ιάπωνες θα έβρισκαν πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αποθαρρύνουν τους αθλητές από τις ερωτικές περιπτύξεις και για μια στιγμή όλοι νόμιζαν πως το ανακάλυψαν στη μορφή των κρεβατιών με τα οποία είναι εξοπλισμένο το Ολυμπιακό Χωριό, τα κρεβάτια από χαρτόνι. 

 

 

Θεωρητικά ένα κρεβάτι από χαρτόνι δεν θα μπορεί να αντέξει δύο παθιασμένα κορμιά που προσπαθούν να γίνουν ένα συν την αδράνεια της μάζας που θα προκαλεί η κίνηση των δύο αυτών κορμιών. Όλοι πίστεψαν πως τα κρεβάτια σχεδιάστηκαν επίτηδες με αυτόν τον τρόπο γι’αυτόν τον λόγο, όμως μήπως είναι ακόμα ένας αστικό μύθος που μόλις γεννήθηκε;

Σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές πρόκειται για ατομικά κρεβάτια που αντέχουν μέχρι 250 κιλά, άρα δεν πρόκειται να εμποδίσει κανέναν από το να κάνει σεξ πάνω σε αυτά. Για το λόγου το αληθές, ο Ιρλανδός αθλητής της γυμναστικής  Rhys McClenaghan δοκίμασε το κρεβάτι ως τραμπολίνο για να καταρρίψει τον μύθο.

Οι λόγοι που τα κρεβάτια είναι κατασκευασμένα από πεπιεσμένο και ανακυκλωμένο χαρτί δεν είναι άλλοι από οικολογικοί και μάλιστα για τον ίδιο λόγο και τα στρώματα είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο. Η ιαπωνική εταιρία που έφτιαξε τα 18.000 κρεβάτια του Ολυμπιακού Χωριού ισχυρίζεται πως είναι τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον κρεβάτια που έχουν φτιαχτεί ποτέ και θα ανακυκλωθούν πολύ εύκολα μετά τη χρήση τους.

Ο αστικός μύθος θα μπορούσε να καταρριφθεί και χωρίς να αποδειχθεί η αντοχή των κρεβατιών. Άλλωστε όπως λένε και οι αθλητές που άρχισαν να πηγαίνουν στο Τόκιο υπάρχουν πολλά περισσότερα μέρη από το κρεβάτι για να κάνει κανείς σεξ, ίσως και πιο ενδιαφέροντα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved