Γιατί ο Morgan Freeman κάνει μακάβριες αποκαλύψεις στο Instagram;

Αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στα 81 και ήδη λες λίγο περίεργη την συμπεριφορά του.

Στα 81 του χρόνια ο Morgan Freeman έπαθε κάποια κρίση ηλικίας κι άνοιξε λογαριασμό στο Instagram. Από τότε, έχει κάνει περίπου δώδεκα αναρτήσεις - όχι βέβαια πως δεν έχει ήδη followers.

Δεν μασάει τίποτα ο άνθρωπος παρά την ηλικία του. Βέβαια οι αναρτήσεις που κάνει είναι και λίγο μακάβριες, αυτό να λέγεται.


Η τελευταία μακάβρια ιστορία έχει να κάνει με τα δύο σκουλαρίκια που φοράει, ο ηθοποιός έγραψε: «Η αλήθεια είναι ότι αξίζουν αρκετά για να μου αγοράσει κάποιος ένα φέρετρο αν πεθάνω ξαφνικά σε ένα άγνωστο μέρος. Γι’ αυτό τα φορούσαν οι ναυτικοί και γι’ αυτό τα φοράω κι εγώ

 

 
 

Η πιο πρόσφατη ήταν μια ανακοίνωση ότι η τηλεοπτική του σειρά «Madam Secretary» με πρωταγωνίστρια την Tea Leoni ανανεώθηκε για την έκτη σεζόν. Ο Freeman έχει αναλάβει την παραγωγή της σειράς, συμμετέχει περιστασιακά ως σκηνοθέτης ενώ έχει κάνει και guest εμφάνιση.

 

 
 

Γενικά ρωτάει τους θαυμαστές του από μόνος του τι θα ήθελαν να μάθουν για τη ζωή του.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία του από τα νιάτα του σε ένα στούντιο χορού εξηγώντας ότι έπαιξε τον ρόλο του Rudolph στην παράσταση «Hello, Dolly!». Η φωτογραφία είναι πολύ παλιά και σπάνια.

Η επόμενη ταινία του θα είναι το αστυνομικό θρίλερ «The Poison Rose», όπου θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο ενός αρχιμαφιόζου μαζί με τον John Travolta.

Δες εδώ μερικές στιγμές από την καριέρα του:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved