Μετά το No Time to Die ξεχνάμε και επίσημα τον Daniel Craig ως 007

Το εξηγεί ο ίδιος και μάλιστα με επιχειρήματα.

«Ο κύκλος συμπληρώθηκε, αισθάνομαι πλήρης με τον συγκεκριμένο ρόλο» μας πληροφορεί ο διάσημος ηθοποιός που τον αγαπήσαμε για τις καταπληκτικές του ερμηνείες σαν James Bond.

 

 

Ο 51χρονος ηθοποιός, μετά από περίπου 14 χρόνια, θα πετάξει από πάνω του τον τίτλο του Βρετανού πράκτορα με τα στιλάτα κουστούμια. Για τους θαυμαστές της θρυλικής σειράς ταινιών, που αισίως έφτασαν τις 25, τα νέα δεν ήταν και τόσο έκπληξη αφού έχει αναφερθεί και σε παλαιότερες δηλώσεις του στην πρόθεσή του να μη συνεχίσει.

 

 
 

Ναι η αλήθεια είναι πως το συμβόλαιο του σαν διάσημος πράκτορας λήγει αλλά και ο ίδιος δηλώνει πως τον έχει κουράσει πολύ ο ρόλος. Πιστεύει πως εξάντλησε όλα όσα μπορούσε να δώσει για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Μάθαμε όμως πως ο Craig είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το συμβόλαιο του, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η τελευταία ταινία του James Bond. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει ο πολύς κόσμος.

 

 
 

Ο Daniel Craig μπήκε στην κινηματογραφική μας μνήμη σαν James Bond από το 2006 όταν και έκανε την εμφάνισή του στην ταινία “Casino Royale”. Οι εισπράξεις της σε παγκόσμια κλίμακα άγγιξαν τα 600 εκατομμύρια δολάρια. Ακολούθησαν τα “Quantum of Solace”, “Skyfall” και “Spectre” ενώ σύντομα θα τον δούμε στην 5η του κατά σειρά εμφάνιση στο “No time to die”.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved