Συνωμοσιολογία: Τα πουλιά δεν υπήρξαν ποτέ πραγματικά γιατί είναι ρομπότ

Κι όμως υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν αυτή την εξωφρενική δήλωση.

Έχουμε ακούσει κι αν έχουμε ακούσει τρελά πράγματα και συνωμοσιολογίες κατά καιρούς και τώρα με τον κορονοϊό η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς από τα επιτρεπτά όρια. Ο κάθε πικραμένος βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του κι εμείς πρέπει να τον ακούμε.

 

 

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αρχίσει και γίνονται πολύ σοβαρά μιας και κάτι τύποι εκεί έξω πραγματικά πιστεύουν πως τα πουλιά δεν υπάρχουν! Και μόνο που το γράφω με πιάνουν τα γέλια πραγματικά…ή τα κλάματα ανάλογα τη διάθεση.

Ο ουρανός έχει γεμίσει με πουλιά Robocop. Στην πανδημία τους φόρτιζαν τις μπαταρίες. Ακούς κάτι τέτοια κι αναρωτιέσαι αν κάποιους ανθρώπους τους έχει πειράξει η ζέστη του καλοκαιριού ή αν απλά είναι εντελώς παρανοϊκοί.

 

 
 

Η διακήρυξη της ομάδας Βirds aren’t real θέλει να μας πείσει πως δεν υπάρχουν πουλιά στον ουρανό των ΗΠΑ από το 1976 – όταν συνέβη σκόπιμα μια μαζική γενοκτονία τους, ώστε ο Richard Nixon να τα αντικαταστήσει με συσκευές επίβλεψης των πολιτών.

 

 
 

Και κάπου εδώ αρχίζει το χοντρό γέλιο. Τα πουλιά είναι ρομπότ κι όλα αυτά τα κελαηδήματα που ακούμε το πρωί έξω από το παράθυρο μας είναι απλά ρομπότ του Νίξον από το 1970. Τρομερό…

Έκτοτε προσπαθούν με διάφορα διαφημιστικά σποτ (που δεν έχουν ποτέ προβληθεί μαζικά) και άλλες ενέργειες επικοινωνίας, να πείσουν τον κόσμο πως αυτό που μοιάζει με γλάρο ή χελιδόνι, στην πραγματικότητα είναι ένας πτηνό-Robocop.

Τι άλλο θα ακούσουμε Θεούλη μου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved