Τελικά πολέμησε o Captain America με τον Red Guardian στο παρελθόν;

Ο David Harbour έδωσε τη δική του απάντηση στο μοναδικό ερώτημα που μας δημιούργησε η ταινία της Black Widow. Μόνο που η απάντηση βρίσκεται αλλού.

Όσες φορές και αν αναφερθούμε στην ταινία της Marvel, «Black Widow» θα πούμε το ίδιο πράγμα. Ήταν με μία λέξη, αδιάφορη. Αν διέθετε κάτι καλό αυτό ήταν το ότι μας παρουσίασε τη νέα Black Widow της Jelena Belova (Florence Pugh) και κυρίως τις εντυπωσιακές μάχες με τον Taskmaster.

Περισσότερα για την ταινία εδώ.

Για σένα όμως που την είδες την ταινία…

Ο τίτλος που βάλαμε αφορά κυρίως όσους έχουν δει το «Black Widow» και σίγουρα κορόιδεψαν αρκετά τον «Captain America της Ρωσίας», Red Guardian του David Harbour, όταν αυτός επέμενε για τις ηρωικές μάχες του με τον Captain America. Με τη μόνη διαφορά ότι η περσόνα του Steve Rogers ήταν στον πάγο τα χρόνια στα οποία αναφερόταν με αποτέλεσμα να τον πάρουν χαμπάρι μέχρι και οι συγκρατούμενοί του.

 

 

Παρόλα αυτά ο Harbour έχει αντίθετη άποψη:

«Εγώ πιστεύω πως έλεγε 100% την αλήθεια» είπε σε κουβέντα του στην ιστοσελίδα «Inverse», αναφέροντας βέβαια πως, «στο μυαλό του Alexei Shostakov δεν υπάρχει χώρος για ψέμα. Ό,τι λέει κατά τον ίδιο είναι αληθινό, ακόμα και αν το έχει πλάσει από μόνος του».

Αναμφίβολα δεν εξηγεί πολλά η συγκεκριμένη οπτική, ωστόσο είναι σαν να μας δίνει στο πιάτο το ότι ο Red Guardian ήταν φαντασιόπληκτος φτιάχνοντας μάχες από το μυαλό του εναντίον του Captain America, σερβίροντάς τες ως αληθινές. Μπορεί μετά από αυτό οι ελπίδες για πιθανή μάχη στο παρελθόν μεταξύ των δύο να πέφτουν στο κενό, ωστόσο υπάρχει ένα ενδεχόμενο που μπορεί να δικαιώσει το υπερ-στρατιώτη της Ρωσίας.

 

 

Μήπως ο Captain America δεν ήταν μόνο o Steve Rogers;

Στη νέα σειρά «Falcon and the Winter Soldier» μπορεί ο Sam να είναι ο νέος Captain America, ωστόσο αποδεικνύεται ότι η ασπίδα του ήρωα δεν πέρασε μονάχα από τον Rogers σε εκείνον.

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο σίριαλ, ο Winter Soldier εξομολογείται ότι πίσω στα 50’s, όταν ο κολλητός του βρισκόταν στον πάγο και εκείνος είχε μετατραπεί σε όπλο της Hydra, είχε μονομαχήσει με έναν άλλον τύπο που είχε βάλει στον οργανισμό του την ίδια φόρμουλα με τον Captain America, ονόματι Isaiah Bradley.

 

 

Ο Bradley είναι αρκετά πιθανό να μην ήταν ο μόνος Captain America μετά τον original του Rogers καθώς υπονοείται ότι υπήρξαν και άλλη σούπερ στρατιώτες στις ΗΠΑ, ωστόσο δεν μάθαμε ποτέ για την παρουσία του διότι τα κατορθώματά του παραγράφηκαν επειδή βρισκόταν επί 30 χρόνια στη φυλακή.

Κάπως έτσι λοιπόν επιστρέφουμε στο ερώτημα του κειμένου. Μονομάχησε τελικά ο Red Guardian με τον Captain America; Με τον Steve Rogers σίγουρα όχι, ωστόσο υπάρχει σοβαρή περίπτωση να συναντήθηκε με κάποιον από τους επόμενους.

Για την ώρα φαίνεται πως δεν θα το μάθουμε ποτέ (;) ωστόσο τα λεγόμενα του Red Guardian έχουν αρκετά ελαφρυντικά σε σχέση με όσα σκεφτόμασταν για εκείνον κατά τη διάρκεια της ταινίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved