Time: Η νέα σειρά του Sean Bean έχει βία και φυλακές

Η νέα σειρά του BBC ‘’Time’’ θα είναι το επόμενο must watch prison drama.

To BBC έκανε και πάλι το θαύμα του και βγάζει τη νέα σειρά Time με θέμα τις αγγλικές φυλακές. Ο Sean Bean (Lord of the Rings, Game of Thrones) και ο πάντα περίεργος Stephen Graham (Snatch, Line of Duty) μας φέρνουν τον χαμό των αγγλικών φυλακών στην οθόνη μας.

 

 

Σου είχε λείψει λίγο prison drama; Μάλλον ήρθε ο καιρός να κολλήσεις με μία καινούρια σειρά. Και μάλιστα με εξαιρετικούς παράγοντες και πρωταγωνιστές.

Από τη μία, ο Mark Cobden (Sean Bean), ένας-χαμηλών τόνων αλλά με προβλήματα αλκοολισμού-καθηγητής, φυλακίζεται για την πρόκληση ενός θανατηφόρου τροχαίου. Καλά το πάει μέχρι τώρα η ιστορία και μάλλον πως το σενάριο έχει δυνατά χαρτιά αν κρίνουμε από τον ρεαλισμό του τρέιλερ.

 

 
 

Από την άλλη, ο Eric McNaily (Stephen Graham) ένας επί χρόνια αξιόλογος αστυνομικός της φυλακής στην οποία εκτίει την ποινή του ο Mark. Και οι δύο χαρακτήρες είναι πολύ δυνατοί και μας τραβάνε το ενδιαφέρον αμέσως.

 

 
 

Οι δυο τους συναντιούνται εκεί, δίχως να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Το βασικό που εξετάζεται εδώ είναι το πόσο “σάπιο” και σκληρό μπορεί να γίνει ένα σωφρονιστικό σύστημα και το πόσο το έγκλημα και οι “εκπρόσωποι” του μπορούν να συνεχίσουν να δρουν μέσα από τις φυλακές.

Εμείς περιμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα, για να δούμε…

Δες εδώ μερικές στιγμές από την καριέρα του Sean Bean:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved