Στη Μύκονο δεν παλεύουν πλέον για τις ξαπλώστρες αλλά για την υγεία τους

Κι όμως έσκασε σαν βόμβα η αποχέτευση και τώρα όλα πάνε κατά διαόλου…

Η κόκκινη σημαία σηκώθηκε στην διάσημη παραλία Πλατύς Γιαλός αλλα όχι γιατί φυσάει πολύς αέρας. Έσπασε αποχέτευση κάπου εκεί κοντά και όλα τα λύματα έχουν ξεχυθεί. Η μπόχα είναι ανελέητη και οι παραθεριστές αφήσανε τις ξαπλώστρες τους και τρέξανε να κρυφτούν από τη μυρωδιά.

Δες ποια είναι η παραλία Μεγάλη Άμμος:

 

 

Το δίκτυο αποχέτευσης αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα και το καλοκαίρι αρχίζει να μην μυρίζει και τόσο ωραία στη Μύκονο και συγκεκριμένα στην παραλία Πλατύς Γιαλός. Κάτι βρωμάει εδώ έτσι; Και σίγουρα δεν είναι το μπαγιάτικο αντιηλιακό…

Για να δούμε όμως τι ακριβώς έγινε…

 

 
 

Μη επεξεργασμένα λύματα διέρρευσαν στις περιοχές Μεγάλη Άμμος και Πλατύς Γιαλός λόγω βλάβης αντλιοστασίων που ανήκουν στη ΔΕΥΑ Μυκόνου και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και συνελήφθησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. και ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Μυκόνου.

 

 
 

Σκέτη κόλαση δηλαδή κι όλα αυτά εν μέσω του καυτού Ιουλίου που όλοι περιμένουν να βγάλουν το χρήμα τους για το χειμώνα. Δύσκολες καταστάσεις γενικά…και για τους εργαζόμενους στην παραλία αλλά και για τους τουρίστες που τους ήρθε η μυρωδιά κεραμίδα.

Δες πως είναι η παραλία Πλατύς Γιαλός:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved