Η βαθύτερη πισίνα του κόσμου μόλις άνοιξε στο Dubai

Με βάθος 60 μέτρα και 14 εκατομμύρια λίτρα νερού κλείνει τα στόματα όσων θεωρούν τις πισίνες βαρετές.

Οι τουρίστες στο Dubai βαριούνται εύκολα και ψάχνουν συνέχεια την πρωτόγνωρη εμπειρία που δεν έχουν ζήσει ακόμα. Στο μέρος όπου ακόμα και μια infinity πισίνα στην κορυφή ενός ουρανοξύστη είναι κάτι το συνηθισμένο, το Deep Dive Dubai προσφέρει κάτι το εντελώς απόκοσμο.

 

 

Μόλις πήρε την πιστοποίηση από τα ρεκόρ Guinness για τη βαθύτερη πισίνα του πλανήτη, όμως είναι πολλά περισσότερα από μια πισίνα βάθους 60 μέτρων. Πρόκειται να έναν υποβρύχιο πολυχώρο δραστηριοτήτων που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν σε μια εγκαταλελειμμένη υποβρύχια γειτονιά. Ένα διαμέρισμα και ένα γκαράζ περιλαμβάνονται στα σκηνικά της υποβρύχιας γειτονιάς όπως και ένα παλιό καλό ουφάδικο. 

 

 

Ο χώρος καλύπτεται από 50 κάμερες, ηχεία και ακουστικά που εγγυώνται μια ατμοσφαιρική αίσθηση ασφάλειας και το νερό φιλτράρεται και ανακυκλώνεται κάθε 6 ώρες με δανεική τεχνολογία από τη NASA. Η θερμοκρασία του νερού παραμένει σταθερή στους 30° ώστε να μην απαιτείται ενισχυμένη στολή κατάδυσης.  

 

 

Για τους λιγότερο τολμηρούς επισκέπτες θα υπάρχει και η εμπειρία από απόσταση. Περιμετρικά της πισίνας θα υπάρχουν γυάλινες επιφάνειες και γύρω από αυτές θα λειτουργεί εστιατόριο και άλλοι χώροι αναψυχής με θέα ένα ανθρώπινο ενυδρείο. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved