Έρχεται reunion των Jon Hamm και John Slattery για το Fletch

Ένα από τα πιο cool τηλεοπτικά δίδυμα ενώνεται ξανά για ένα σοβαρό remake.

O λογοτεχνικός ρεπόρτερ I.M. Fletcher του Gregory McDonald επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα remake του κλασικού Confess, Fletch του Chevy Chase. Σύμφωνα με το Variety, η νέα ταινία βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της σειράς όπου ο Fletcher βρίσκεται ανάμεσα σε πολλαπλούς φόνους και είναι ύποπτος για έναν από αυτούς.

 

 

Ο Jon Hamm θα πρωταγωνιστεί στην ταινία, τα γυρίσματα της οποία έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς ο Hamm εθεάθη στη Μασαχουσέτη με το συνεργείο του έξω από ένα αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Σκηνοθέτης του νέου Fletch θα είναι ο Greg Mottola, με πιο γνωστή του δουλειά το Superbad. O Hamm είναι συμπαραγωγός της ταινίας μαζί με την Connie Tavel. 

 

 

Αυτή τη φορά η ματιά στον I.M. Fletcher θα είναι πιο κωμική και τους Jon Hamm και John Slattery πλαισιώνουν οι Ayden Mayeri, Lorenza Izzo και Annie Mumolo. Πλην του Jon Hamm, οι ρόλοι των υπολοίπων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά είμαστε σίγουροι πως η χημεία που είχε στο Mad Men με τον Slattery θα είναι παρούσα και σε αυτή την περίπτωση. Στη θέση τους θα είχαμε ήδη συμφωνήσει για sequel όπως έκανε και ο Chevy Chase με το Fletch Lives. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved