Elon Musk: Κινδυνεύει να χάσει 3.5 δισεκατομμύρια στο δικαστήριο

 Κι όμως και οι πιο ισχυροί άντρες μπορούν να μπλέξουν.

Το 2016 ο Elon Musk μέσω της εταιρίας του Tesla έκανε μία επιχειρηματική πρόταση με τον τίτλο SolarCity. Ήταν μία πρωτοποριακή επιχειρηματική πρόταση και μάλιστα φαινόταν κάτι παραπάνω από υγιής.

 

 

Ο ίδιος ο Musk είχε δηλώσει πως ήταν αδύνατον η επιχείρηση αυτή, δηλαδή το SolarCity, να χρεωκοπήσει. Έλα όμως που τα πράγματα τελικά δεν πήγαν όπως τα περίμεναν. Η εταιρία αυτή δεν πήγε καλά και το μόνο που κατάφερε ήταν να χρεώνει με τεράστια ποσά την Tesla. Τώρα ο Εlon Musk ίσως χάσει ένα μεγάλο μέρος από την δική του περιουσία. 

 

 
 

Μετά όμως από μία μήνυση που έγινε από πολλούς μετόχους της Tesla βγήκε στην δημοσιότητα πως αυτό το SolarCity μόνο υγιές δεν ήταν σαν project. Ανακαλύφθηκαν κενά στο σχέδιο και στην ουσία η ρευστότητα του ήταν μηδενική, βάζοντας σε κίνδυνο όλη την εταιρία αλλά και τους μεγάλους μετόχους της.

 

 
 

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές η επιχείρηση SolarCity είναι χρεωμένη γύρω στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια που σημαίνει πως αυτό αστρονομικό ποσό πρέπει κάποιος να το πληρώσει τώρα από την τσέπη του.

Σαν ο μεγαλύτερος μέτοχος του SolarCity ο ίδιος ο Musk τώρα κινδυνεύει να χάσει ένα τεράστιο ποσό από την περιουσία του λόγω κακών χειρισμών στην αγορά.

Τελικά ο άνθρωπος ήθελε να αλλάξει το περιβάλλον αλλά βρέθηκε να λογοδοτεί στο δικαστήριο για τα χρέη του.

πηγή

Δες ποιος είναι ο διάσημος Elon Musk:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved