Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ για τη συναρπαστική ζωή του Val Kilmer

Μια διεισδυτική, και ταυτόχρονα τρυφερή, ματιά στην πορεία του πολυσχιδούς ηθοποιού.

Για περισσότερα από 50 χρόνια ο Val Kilmer έχτισε αθόρυβα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες γκάμες ρόλων στο Hollywood. Το αθόρυβα σημαίνει χωρίς να του δώσουμε ποτέ ιδιαίτερη σημασία, αφού δεν απασχόλησε ποτέ τα μέσα με τις δραστηριότητές του εκτός στούντιο. Την αδικία αυτή έρχεται να διορθώσει ένα νέο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime με τον λιτό τίτλο “Val”.

 

 

Οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ, έχοντας στη διάθεσή τους εκατοντάδες ώρες οπτικοακουστικού υλικού έπιασαν το νήμα του βίου του Val Kilmer από την αρχή. Από φιλμ 16 χιλιοστών που γύριζε με τα αδέρφια του, μέχρι αμοντάριστο υλικό από τα παρασκήνια των μεγάλων του επιτυχιών όπως από τα Top Gun, The Doors, Tombstone και Batman Forever συνθέτουν ερμηνεύοντας το προφίλ ενός σπουδαίου καλλιτέχνη με περίπλοκη προσωπικότητα.

 

 

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται και μιλούν σε πρώτο πρόσωπο μεγάλοι συνάδελφοι του Kilmer, όπως ο Sean Penn και ο Kevin Bacon βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στο χτίσιμο της μεγάλης εικόνας. 

 

 

Τα τελευταία χρόνια ο Val Kilmer είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της μάχης του με τον καρκίνο του φάρυγγα, μια μάχη που έδωσε με μεγάλη γενναιότητα και μεγαλείο ψυχής βγαίνοντας νικητής. Με το “Val” θα έχουμε τη δυνατότητα να θυμηθούμε και πάλι τη φοβερή του καριέρα, από τις 6 Αυγούστου στο Amazon Prime.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved