Τελικά ο Matthew McConaughey μπορεί να εκλεγεί όντως κυβερνήτης του Τέξας

Μια ακόμα δημοσκόπηση τον φέρνει σε μάχη στήθος με στήθος με τον νυν κυβερνήτη της πολιτείας.

Ξεκίνησε ως ένα ακόμα ιντερνετικό αστείο σαν κάποιο meme που είδε κάποιος σεναριογράφος και είπε «αυτό θα μπορούσε να γίνει όντως ταινία», μόνο που αυτή τη φορά έχουμε ένα crossover επεισόδιο που συνδυάζει την πολιτική. Ο McConaughey είναι γνωστός για την αγάπη του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Τέξας, και δεν χάνει ευκαιρία να τη δείχνει. Από το ότι ντύνεται συχνά πυκνά με ρούχα που θυμίζουν Άγρια Δύση, μέχρι τις αδιάκοπες συνεισφορές του σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη κάθε φορά που το Τέξας υποφέρει από κάποια φυσική καταστροφή, ο Matthew είναι εκεί για την πολιτεία του.

 

 

Στην ερώτηση για το αν θα σκεφτόταν ποτέ να βάλει υποψηφιότητα για κυβερνήτης και να βοηθήσει το Τέξας και από πιο θεσμικό πόστο, είπε ότι είναι κάτι που θα το σκεφτόταν. Από εκείνη τη δήλωση έχει περάσει περίπου ένας χρόνος και οι Τεξανοί φαίνεται πως θέλουν τον δικό τους Arnold Schwarzenegger. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την The Dallas Morning News σε συνεργασία με το University of Texas, ο τεξανός ηθοποιός συγκεντρώνει το 38% των εκλογέων, έναντι 39% που στηρίζει ακόμα τον νυν κυβερνήτη Greg Abbott. Ένα 23% δηλώνει αναποφάσιστο μεταξύ των δύο ή στηρίζει κάποιον τρίτο υποψήφιο.

 

 

Επισήμως ο Matthew McConaughey δεν έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2022, όμως όλα δείχνουν πως προς τα εκεί πάει το πράγμα. Οι αναρτήσεις του στα social media είναι πιο πολιτικές από ποτέ, με αποκορύφωμα το μίνι διάγγελμά, αντί ευχών που ανέβασε στο twitter με αφορμή την 4η Ιουλίου.

Τα 245α γενέθλια των ΗΠΑ τη βρήκαν σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας λόγω της πανδημίας και της αλλαγής φρουράς στον Λευκό Οίκο και ο McConaughey το γνωρίζει καλά αυτό. Στο μήνυμα που ανέβασε στο twitter έκανε αναφορά στις πληγές που έχει στο σώμα της η Αμερική από την χρονιά που πέρασε λέγοντας ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν και έδειξε και τον δρόμο. Με χρήση του εμείς αντί του εγώ είπε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε, να ωριμάζουμε και να χτίζουμε την Αμερική που ονειρεύτηκαν οι Πατέρες του Έθνους πριν από 245 χρόνια.

 

 

Όλα δείχνουν πως ο Greg Abbott θα έχει δύσκολο έργο στην κούρσα για την επανεκλογή του, αν και εμείς στη θέση του θα παραιτούμασταν άνευ αγώνα μπροστά στο ενδεχόμενο να κατέβει ο Matthew McConaughey. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved