O Gordon Ramsay κατέστρεψε ένα γλέντι γάμου γιατί του τελείωσαν τα εστιατόρια

Μια γαμήλια τελετή σε παραλία της Κορνουάλης συνέπεσε με τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του βρετανού σεφ και η συνύπαρξη ήταν μάλλον επεισοδιακή.

Ο Charlie Willis και η Laura ενώσουν τις ζωές τους και τις μοίρες τους σε μια γραφική ιδιωτική παραλία στο Newquay της Κορνουάλης. Όμως πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι στην άδεια του γάμου, ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσά τους απειλώντας να τινάξει στον αέρα την κοινή τους ζωή πριν ακόμα αυτή η ξεκινήσει. Δεν ήταν κάποιος πρώην που δεν εννοεί να το βάλει κάτω, αλλά ο Gordon Ramsay.

 

 

Σε περίπτωση που νομίζατε ότι πήγε να τραμπουκίσει τον υπεύθυνο του catering της τελετής γιατί βρήκε απαράδεκτο το finger food, όχι δεν πέταξε δίσκους με φαγητά στα ψάρια, απλά έτυχε να βρίσκεται κι αυτός την ίδια παραλία για γύρισμα. Οι νιόπαντροι είχαν πληρώσει 1300 λίρες για τη χρήση της ιδιωτικής παραλίας, όμως αυτό το αντίτιμο δεν ήταν για αποκλειστική της χρήση. Έτσι το συνεργείο της νέας εκπομπής του Gordon Ramsay γέμισε τον χώρο, και δεν ήταν και μικρό συνεργείο, με αποτέλεσμα να μετατρέψουν το ζεύγος και τους ελάχιστους καλεσμένους, σε κομπάρσους στον ίδιο τους τον γάμο.

 

 

Σαν να μην έφτανε αυτό, το ζεύγος είχε πληρώσει και επιπλέον 50 λίρες για το φαγητό του κάθε καλεσμένου, το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Η κουζίνα του χώρου είχε καταληφθεί από την ομάδα του Ramsay γιατί δεν θέλει ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες κάποιος για να προβλέψει ότι πρόκειται για μια ακόμα εκπομπή μαγειρικής. Αντί γεύματος, οι καλεσμένοι έπρεπε να βολευτούν με έτοιμα snacks μέχρι να τελειώσει ο δικός τους εφιάλτης στην κουζίνα.

 

 

O Βρετανός σεφ έμαθε αργότερα για τις οργισμένες αντιδράσεις του ζεύγους και σε μια προσπάθεια να σώσει τον γάμο τους που κινδύνεψε πριν καν ξεκινήσει τους ζήτησε συγνώμη με επιστολή του και τους πλήρωσε το κόστος της τελετής που δεν έγινε όπως την φαντάστηκαν. Εμείς νομίζουμε ότι θα έπρεπε να τους μαγειρέψει κιόλας σε μια νέα τελετή.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved