Beckett: Μήπως φαίνεται το σπίτι σου στην ταινία και δεν το ξέρεις;

Τι να περιμένουμε από την νέα ταινία του Netflix που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στη χώρα μας;

Τελικώς μετά από πολλά χρόνια η χώρα μας βρίσκεται επιτέλους στο κάδρο για πολλές ξένες παραγωγές του εξωτερικού. Μπορεί να νιώσαμε την ατμόσφαιρα των πορειών στο κέντρο της Αθήνας και τα επεισόδια στο «Jason Bourne» ωστόσο τα σκηνικά δεν ήταν αυθεντικά, όσο και αν μας έκαναν να το πιστέψουμε.

 

 

Αυτή τη στιγμή λοιπόν που μιλάμε, πραγματοποιούνται γυρίσματα της ταινίας του Antonio Banderas στη Θεσσαλονίκη ενώ το Netflix έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα του «Knives Out 2» σε Πόρτο Χέλι και Σπέτσες, γεμίζοντας με κινηματογραφικούς αστέρες τη χώρας.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Knives Out 2.

Μαζί όμως με τη συνέχεια της ταινίας του ντετέκτιβ Benoit Blanc τον οποίο υποδύεται ο Daniel Craig, το «Netflix» φέρνει στο φως τη νέα ταινία του Ferdinando Cito Filomarino, με τίτλο «Beckett» η οποία έχει εξ ολοκλήρου γυριστεί σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, κυρίως όμως στο κέντρο της Αθήνας.

 

Τι αφορά το «Beckett»;

Μπορεί το σίκουελ του «Knives Out» να έχει τραβήξει και δικαίως τα βλέμματα με τόσο δυνατό cast, ωστόσο δεν πρόκειται για την πρώτη παραγωγή του Netflix στη χώρα μας, καθώς ο John David Washington μετά το ρόλο του ως Protagonist στο «Tenet» του Christopher Nolan, «ντύνεται» Beckett και ετοιμάζεται για μπλεξίματα.

 

 

Όπως όλος ο καλός κόσμος του εξωτερικού, έτσι και ο Beckett μαζί με τη σύντροφό του, έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές. Παρόλα αυτά τα παιχνίδια της τύχης και ένα πραγματικά αναπάντεχο ατύχημα θα του κάνουν τη ζωή-κόλαση και από απλός τουρίστας εξελίσσεται σε Υπ’ Αριθμόν Νο.1 καταζητούμενο της χώρας μας. Για να βρει το δίκιο του θα χρειαστεί να φτάσει μέχρι την Αμερικανική Πρεσβεία, κάνοντας «σλάλομ» ανάμεσα στις ελληνικές Αρχές. Μόνο που η μυστηριώδης κατάσταση την οποία βιώνει δεν είναι αποτέλεσμα λάθους αλλά ένα τέχνασμα μιας τεράστιας συνωμοσίας.

Πέρα από την υπόθεση, η ταινία μπορεί να ηχεί στα αφτιά μας για πρώτη φορά με αυτόν τον τίτλο, ωστόσο πρόκειται για την ίδια ταινία που προ διετίας είχε κάνει ολόκληρη Αθήνα άνω-κάτω με τα γυρίσματά της, με τη διαφορά ότι τότε λεγόταν «Born To Be Murdered» και πρόκειται για την μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του 1945 που έγραψε ο «Dennis Allan», ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε η συγγραφέας Elinore Denniston.

 

 

Τι άλλο ελληνικό θα δούμε;

Για να τελειώσουμε το γνωστό cast του φιλμ, ξεχωρίζουν πέρα από τον γιο του Denzel Washington, η Alicia Vikander και ο Boyd Hollbrook. Αυτό όπως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στην παραγωγή θα πάρουν μέρος και αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί.

Δείτε τους στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Αν ζεις στο κέντρο της Αθήνας είναι πολύ πιθανό να δεις το σπίτι σου, κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού που θα στηθεί στις οθόνες μας στις 13 Αυγούστου, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να δεις και το εξοχικό σου αν έχεις κάποιο ακίνητο κοντά σε Τρίκαλα, Μετέωρα, Ζαγόρια ή την Καλαμπάκα, καθώς σκηνές έχουν γυριστεί και εκεί.

Το πρώτο τρέιλερ έχει ελληνικό άρωμα και είναι ίσως ένας λόγος παραπάνω που αξίζει να τη δεις. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved