Εσύ έβλεπες Baywatch; Δες πως είναι σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς

Δεν θα το πιστεύεις πόσο αμείλικτος μπορεί να γίνει ο χρόνος.  

Το Baywatch είναι από τις αγαπημένες μας σειρές, ειδικά γι’ αυτούς που μεγαλώσανε στα 90’s και τώρα έχουν σαρανταρίσει πλέον.

Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε κάποιο επεισόδιο της σειράς εκεί μέσα στο Σαββατοκύριακο μαζί με το φαγητό του μεσημεριού.

 

 

Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα ξεχάσουμε. Είναι κάποιες σειρές που δύσκολα τις ξεχνάει κανείς και οι ηθοποιοί αυτοί έχουν μείνει για πάντα χαραγμένοι στο DNA μας και τους κουβαλάμε παντού. Ναι μπορεί να ακούγεται λίγο υπερβολικό αλλά δεν είναι, η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση σε αλλάζει πολύ όσο την βλέπεις και σε επηρεάζει. 

 

 
 

Ήταν η τηλεοπτική μας συντροφιά από το 1989 έως το 1999. Στις οθόνες μας θαυμάζαμε τους ναυαγοσώστες με τα αθλητικά κορμιά που έτρεχαν με τα μαγιό τους στις ακτές της Καλιφόρνιας. Έχει μείνει στις ψυχές μας σαν κάτι το καλό αν και σήμερα ίσως να το βλέπουμε και κάπως να μας φαίνεται λίγο γελοίο.

 

 

Πώς όμως έχουν γίνει όλοι εκείνοι οι διάσημοι ηθοποιοί. Πόσο καιρό έχεις να τους δεις στην οθόνη σου; Κι όμως δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου πόσο έχουν αλλάξει όλοι εκείνοι οι γνωστοί μας άνθρωποι.

Δες εδώ για να δεις πόσο έχουν αλλάξει οι ηθοποιοί στο Baywatch:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved