Assosiated Press Το Πόρτο Χέλι ζει σε ρυθμούς «Knives Out 2»

Daniel Craig, Dave Bautista και Kate Hudson λάμπουν στα γυρίσματα.

Αρκετή κουβέντα γίνεται τελευταία για την ταινία του Antonio Banderas στη Θεσσαλονίκη στην οποία θα λάβει μέρος και ο Κώστας Σόμερ, ωστόσο πολύ νοτιότερα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αργοσαρωνικού τα φώτα πέφτουν πάνω στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες. Όχι μόνο για καλοκαιρινούς λόγους αλλά κυρίως για την τρομερή παραγωγή του Hollywood και το Knives Out 2, το οποίο έχει φέρει μερικά από τα κορυφαία ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας στη χώρα μας.

 

 

Με τον σκηνοθέτη της ταινίας Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) να έχει αγκυροβολήσει εδώ και λίγες βδομάδες στο Πόρτο Χέλι μαζί με την οικογένειά του και τους Daniel Craig, Chris Evans, Edward Norton, Kate Hudson, τον Έλληνα Dave Bautista αλλά και τον Ethan Hawke (που κανείς δεν ήξερε ότι θα συμμετάσχει) να φτάνουν πρόσφατα στη χώρα μας, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και η περιοχή έχει μεγαλύτερη λάμψη από αυτή που ήδη διαθέτει.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

Στη δεύτερη ταινία ο ντετέκτιβ Benoit Blanc καλείται να λύσει ένα ακόμα μυστήριο μετά από εκείνο της πρώτης ταινίας και του φόνου του συγγραφέα Harlan Thrombey. Τι ξημερώνει αυτή τη φορά για τον Daniel Craig ο οποίος χωρίς το σμόκιν του 007 θα επιχειρήσει να λύσει ένα ακόμα μυστήριο;

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ τον Daniel Craig εν δράσει:

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved