O Steven Soderbergh μαζεύει την παλιά συμμορία και πάει για το Ocean’s 14

Άραγε θα θέλαμε να δούμε όντως ένα Ocean’s 14 ή μήπως όχι;

Για να δούμε τι θα γίνει. Το έχουνε ρίξει όλοι στα sequel και πάει λέγοντας η ιστορία με το Χόλυγουντ. Τώρα έρχεται ο γνωστός σε όλους μας για τη σειρά ταινιών Ocean’s 11, Steven Soderbergh και λέει πως θέλει πολύ να γυρίσει το τέταρτο μέρος της σειράς το οποία μάλλον θα ονομάζεται Ocean’s 14.

 

 

O Ντον Τσιντλ, πρωταγωνιστής του No Sudden Move και αναπόσπαστο μέλος της συμμορίας του Ντάνι Όσιαν, δήλωσε ότι ο Soderbergh σκέφτεται πολύ σοβαρά να γυρίσει ένα τέταρτο μέρος της μεγάλης επιτυχίας «Ocean’s 11».

 

 
 

Κοίτα να δεις τι σου κάνει όμως η νοσταλγία και η θέληση για δόξα και χρήμα. Σίγουρα βέβαια οι φίλοι των ταινιών θα ενθουσιαστούν με αυτό το νέο, εμείς όμως δεν είμαστε σίγουροι. Από την άλλη ποιος δεν θα ήθελε να δει ξανά στην οθόνη του όλο εκείνο το επικό καστ να κάνει κακά πραγματάκια.

Σύμφωνα με τον Τσιντλ, ο Soderbergh το σκεφτόταν ήδη μετά το πέρας των γυρισμάτων του «Ocean’s 13», αλλά ο αιφνίδιος θάνατος του Μπέρνι Μακ τον απέτρεψε.

Τώρα προφανώς και το ξανασκέφτεται σοβαρά ο σκηνοθέτης Soderbergh και φυσικά έχει κάθε λόγο να το κάνει όταν έχει στην κατοχή του ένα νέο σενάριο.

 

 
 

Η συμμορία έχασε ακόμα ένα μέλος τα τελευταία χρόνια, τον κωμικό Καρλ Ράινερ, καθιστώντας την πιθανότητα μιας κινηματογραφικής συνέχειας περισσότερο αμφίβολη. Στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, όμως, ο Soderbergh εκμυστηρεύτηκε στον Τσιντλ ότι έχει μια καλή ιδέα για το πώς θα συνεχιστούν οι περιπέτειες της συμμορίας και ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Οπότε ο τύπος σίγουρα έχει στα σκαριά κάτι σε σενάριο έτσι δεν είναι; Για να δούμε τι θα φέρει το μέλλον…

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι σημαίνει Ocean’s 11:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved