Ο Spider-Man συμμάχησε με τον Πάπα για καλό σκοπό

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι και επίσημα ο ισχυρότερος σύμμαχος του διάσημου υπερ-ήρωα στην προσπάθειά του να σώσει τα παιδιά του Βατικανού.

Ποιος είπε ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι την προβολή της τρίτης ταινίας του Spider-Man για να μάθεις τη συγκλονιστική εξέλιξη της ιστορίας του; Εάν είσαι μάλιστα κάτοικος Βατικανού έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον συναντήσεις, ίσως περισσότερες και από το να ζούσες στο Queens της Νέας Υόρκης, περιοχής που προστατεύει ο ήρωας της στα κόμικς ή τις ταινίες της Marvel.

 

 

Στην πραγματικότητα ο Spider-Man υπάρχει, αλλά δεν εργάζεται στη Daily Bugle, δεν εκτοξεύει ιστούς σε ουρανοξύστες ή μάχεται supervillains του Stan Lee, ούτε καν ονομάζεται Peter Parker. Το όνομά του λέγεται Matteo Vilardita, είναι 28 χρονών, δεν έχει υπερδυνάμεις και φοράει τη διάσημη στολή προκειμένου να ενθαρρύνει τα παιδιά που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Ιταλίας.

Στην προσπάθειά του να καταπολεμήσει τις ασθένειες και να δώσει αυτοπεποίθηση στα «άτυχα» παιδιά, είχε συνάντηση με τον απόλυτο «Kingpin» (για να μιλήσουμε με μαρβελικούς όρους) του Βατικανού, τον Πάπα Φραγκίσκο, ζητώντας την απόλυτη συνεργασία του κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ακρόασής του στην Αγία Έδρα.

 

 

Συγκεκριμένα του ζήτησε να προσευχηθεί για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, με τον Πάπα Φραγκίσκο να δέχεται να γίνει συνεργός στη δύσκολη αποστολή του σούπερ ήρωα του Βατικανού.

Ακόμα και αν υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν από σούπερ ήρωες και κόμικς, ο Spider-Man της Ιταλίας αξίζει σεβασμό και χειροκρότημα για τον ιδρώτα και το χρόνο που ξοδεύει μέσα στον καύσωνα φορώντας μία στολή-σύμβολο για τα μικρά παιδιά.

Πηγή: ΑΜΠΕ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved